Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
ahojte, chcel by som teraz kupit Spectral AL 7.0. mam 188cm, 98Kg, a Inseam mam 89cm. PPS na stranke canyonu mi ukazuje ram L-ko.
momentalne jazdim Cube - 20 palcove L-ko a prite mi tak ze kludne by som zniesol aj XL. pri Spectrale vaham medzi Lkom a XL. viete niekto poradit ? mate skusenost ? diki
Ahoj, som z Ke, no mam nerve. inak co sa tyka tvojich mier, siel by som do XL. ja mam 185 a inseam 87 a L mi je LTT. Samozrejme je tam ina geometria no nie je to ze diametralne odlisne.
moja druha objednavka od Canyonu a opat velka spokojnost, 24. 9. som objednal spectral al 5 velkost L, 26.9. zaplatil na nemecky ucet, 29.9. bajk odoslali a 4.10. bol doruceny. Na fakture bol cas dodania 10 - 16 Oktober. Pedale len provizorne maju prist nano-x od superstarcomponents.
Šak, neriešime, ich vec prečo to pripísali naspať, len či sa to už niekomu stalo
Ani neries, nieco podobne sa stalo aj mne. Peniaze su pocas platby v nejakom bankovom syteme rezervovane x-dni, kedy obchodnik musi nejak banke autorizovat platby, ktore od zakaznikov ziskal. Cize po roku ti iste nemozu nic z uctu stiahnut.
Mna neskor obchod kontaktoval, ze im chyba odo mna platba. Tak som im povedal, ze mne pri plateni autorizovalo platbu kartou a teda som aj zaplatil, ale peniaze sa mi vratili neskor. Nech si teda uplatnia nahradu skody u dodavatela plat. sytemu. Na co odpisali, ze je to OK.
Ani neries, nieco podobne sa stalo aj mne. Peniaze su pocas platby v nejakom bankovom syteme rezervovane x-dni, kedy obchodnik musi nejak banke autorizovat platby, ktore od zakaznikov ziskal. Cize po roku ti iste nemozu nic z uctu stiahnut.
Mna neskor obchod kontaktoval, ze im chyba odo mna platba. Tak som im povedal, ze mne pri plateni autorizovalo platbu kartou a teda som aj zaplatil, ale peniaze sa mi vratili neskor. Nech si teda uplatnia nahradu skody u dodavatela plat. sytemu. Na co odpisali, ze je to OK.
EDIT: nebolo to u canyon
heh, jeden ti povie že si hajzel charakter, iní že nerieš:)
btw. "vyriešené" to je, volali sme, po strhnutí platby sa im vyrazne posunul termin odoslania, zrejme preto ich vratili, len nejako si (asi) nevšimli, že bike sme medzi tým dostali. Takže by nam prišiel druhý kus zrejme. Povedali že si to opravia, mne hneď prišli imejli ako keby som to znova objednal, prešlo pár dni a peniaze tam stale visia.
Ahojte, chcem objednať Canyon Spectral/Neuron, ale mám dilemu akú veľkosť...konfigurátor mi odporučil Mko...mám presných 180cm, ich poradca na čete mi tvrdi, ze sa mam riadit primarne vyskou rozkroku (podla vysky to mam skor viac k Lku, ale podla vysky rozkroku vraj urcite M)...No a za druhe mam dilemu ci ist do 29ky alebo 27,5ky, ale to je asi na dlhu diskusiu vďaka za rady
Al Spectral 2017 by mal byť na webe koncom októbra, žiaľ už len v 27,5" verziách.
Možno aj skôr, ak vykúpite zostávajúce 2016 modely, čo nebude jednoduché, vrátili sa do ponuky aj veľkosti, ktoré už boli uvádzané ako vypredané.
Ahojte, chcem objednať Canyon Spectral/Neuron, ale mám dilemu akú veľkosť...konfigurátor mi odporučil Mko...mám presných 180cm, ich poradca na čete mi tvrdi, ze sa mam riadit primarne vyskou rozkroku (podla vysky to mam skor viac k Lku, ale podla vysky rozkroku vraj urcite M)...No a za druhe mam dilemu ci ist do 29ky alebo 27,5ky, ale to je asi na dlhu diskusiu vďaka za rady
aky mas inseam?(rozkrok) lebo ja mam spectral Mko a mam 180cm tiež, inseam asi 82-84
a bike sedí paradne Lko by bolo velke neovladatelne
aky mas inseam?(rozkrok) lebo ja mam spectral Mko a mam 180cm tiež, inseam asi 82-84
a bike sedí paradne Lko by bolo velke neovladatelne
ja mam Spectral AL 7- 181cm, inseam 84 - velkost L
Sedlovka vysunuta este o 2 cm (nie nadoraz), standover s rezervou v poho (medzi M a L je rozdiel 1cm)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
momentalne jazdim Cube - 20 palcove L-ko a prite mi tak ze kludne by som zniesol aj XL. pri Spectrale vaham medzi Lkom a XL. viete niekto poradit ? mate skusenost ? diki
Ahoj, som z Ke, no mam nerve. inak co sa tyka tvojich mier, siel by som do XL. ja mam 185 a inseam 87 a L mi je LTT. Samozrejme je tam ina geometria no nie je to ze diametralne odlisne.
heh, jeden ti povie že si hajzel charakter, iní že nerieš:)
btw. "vyriešené" to je, volali sme, po strhnutí platby sa im vyrazne posunul termin odoslania, zrejme preto ich vratili, len nejako si (asi) nevšimli, že bike sme medzi tým dostali. Takže by nam prišiel druhý kus zrejme. Povedali že si to opravia, mne hneď prišli imejli ako keby som to znova objednal, prešlo pár dni a peniaze tam stale visia.
To je ich bordel.
tazko povedat, este som Al spectral pre rok 2017 nevidel ani na stranke...stale su tam hlinikove 2016ky na dopredaj
Možno aj skôr, ak vykúpite zostávajúce 2016 modely, čo nebude jednoduché, vrátili sa do ponuky aj veľkosti, ktoré už boli uvádzané ako vypredané.
...a nemusi to byt nutne kreditka, moze to byt aj debetna platobna karta na ktorej si docasne nastavis vyssi limit a budes drzat hotovost na ucte...
a bike sedí paradne
a bike sedí paradne
ja mam Spectral AL 7- 181cm, inseam 84 - velkost L
Sedlovka vysunuta este o 2 cm (nie nadoraz), standover s rezervou v poho (medzi M a L je rozdiel 1cm)