Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ahojte, mam objednany nerve 8.0 M, uz aj zaplateny a prist by mal zaciatkom novembra. Teraz som si vsimol ze dali na ten bike este 100 eur zlavu avsak uz tam maju len S a XS. Myslite ze ma vyznam im vypisovat aby dali zlavu aj mne resp. nejaku kompenzaciu vo forme tovaru? Ma s tym niekto skusenost? Dik
Ahojte, chcel by som si kupit strive 8 race, ale podla webu canyon som so 174cm presne na rozhrani medzi S a M....nenasiel by sa niekto v BA a okoli co ma strive race Mko a bol ochtny dat vyskusat velkost?
Chalani ako ste to mali s platbami za bike? Priateľka si objednala bike s odoslanim za týždeň, peniaze jej hneď stiahli. Bike prišiel no po týždni jej peniaze boli pripísané naspet na účet a sú tam doteraz. Bicykel je už 5 týždňov doma zadarmo:D
hehe, dost naivna predstava "neries, to je ich problem" - napis im na podporu, asi idealne na nemeckej stranke priamo cez chat po anglicky/nemecky... aby sa vam potom nestalo, ze peniaze stiahnu pri rocnej uzavierke abo kedy, a vy nebudete mat dostatok penazi na ucte a sups, precerpanie a sprostosti... (navyse, nechat si peniaze ktore ti prisli na ucet len tak z nicoho nist - niekto zadal napr. zle cislo uctu, je na svk trestny cin )
Ahojte, mam objednany nerve 8.0 M, uz aj zaplateny a prist by mal zaciatkom novembra. Teraz som si vsimol ze dali na ten bike este 100 eur zlavu avsak uz tam maju len S a XS. Myslite ze ma vyznam im vypisovat aby dali zlavu aj mne resp. nejaku kompenzaciu vo forme tovaru? Ma s tym niekto skusenost? Dik
Urcite pis na nemecky chat. Ja som takto objednal Nerve 6ku, dosla mi normalne faktura a potom tam dali 10% zlavu na ten konkretny model. Tak som im napisal a obratom mi poslali upravenu fakturu so zlavou.
ahojte, chcel by som teraz kupit Spectral AL 7.0. mam 188cm, 98Kg, a Inseam mam 89cm. PPS na stranke canyonu mi ukazuje ram L-ko.
momentalne jazdim Cube - 20 palcove L-ko a prite mi tak ze kludne by som zniesol aj XL. pri Spectrale vaham medzi Lkom a XL. viete niekto poradit ? mate skusenost ? diki
valo podla mna presne ako pises. Ten ich kalkulator aj napriek oprave hadze vacsine ludi mensie ramy. Spectral ma celkom obycajny ram stavany na 125mm teleskopku, takze sedlova trubka ma standardne dlzky. Tj mozes sa drzat klasickeho vypoctu na MTB 0,57 x nohy tj u teba 51cm. Porovnaj si potom hlavne top tube , aby nebola vyrazne kratsia a pocitat treba aj s tym ze na 140mm fulle je kratsi predstavec. Celkovo kratsi kokpit na takom bajku je samozrejmost ale zas moc kratky moze byt problem. A vzdy je lepsie predstavec skratit ako predlzovat.
presnejsi kalkulator ktory berie do uvahy aj vysku
vdaka, ten kalkulator sa mi paci. je tu niekto z Kosic alebo okolia (do 100km) kto ma L alebo XL Spectral a kto by mi dal vyskusat ci mi sadne velkost ?
ahojte, len pre zaujimavost, napisal som priamo do nemecka a odpisali mi z ciech ze si za 100 EUR mozem vybrat tovar .. takze sa oplatilo ozvat .. spokojnost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aky je rozdiel medzi ultimate a endurace?
Urcite pis na nemecky chat. Ja som takto objednal Nerve 6ku, dosla mi normalne faktura a potom tam dali 10% zlavu na ten konkretny model. Tak som im napisal a obratom mi poslali upravenu fakturu so zlavou.
momentalne jazdim Cube - 20 palcove L-ko a prite mi tak ze kludne by som zniesol aj XL. pri Spectrale vaham medzi Lkom a XL. viete niekto poradit ? mate skusenost ? diki
presnejsi kalkulator ktory berie do uvahy aj vysku
kazdopadne XL je vypredane
Si charakter. Co potom mozeme cakat od politikov a podnikatelov, ked sami sa spravame ako ha.zlici.
ahojte, len pre zaujimavost, napisal som priamo do nemecka a odpisali mi z ciech ze si za 100 EUR mozem vybrat tovar .. takze sa oplatilo ozvat .. spokojnost