Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
co sa tyka Spectralu berte 2tanier v predu, je to ovela praktickejsie, ved ten bike ma byt univerzal, ja vyuzivam vsetky prevody, som rad ze ma kamos odhovoril od EX
no vidis, a ja som rad ze ma vacsina ludi uistila ze 1x11 mi bude bohate stacit, lebo mi to bohate staci a vzivote si uz nekupim bajk s viac ako jednym prevodnikom
sTiLL Máš možno pravdu, ale AL 7.0 bohužiaľ nie je v akcii(možno sa oplatí počkať do TDF? ) a AL 6.0 trochu zaostáva výbavou.
6.0 EX má RS Pike, SRAM GX, je ľahšia o pol kila a možno človek naberie lepšiu kondičku s tým jdnoprevodníkom. A keby to nevyhovovalo, nebude hádam problém vymeniť/doplniť na bajku radenie, prehadzovačku, prešmyk, kľuky XT a kazetu s reťazou nechať SRAM...
PhilJ: mozno ze ti to staci, ale ja ten kopec vyjdem efektivnejsie
vseobecne, kazdy nech si to zvazi sam, ja som bral do uvahy aj s kym jazdim, ake trasy jazdim atd...
Jasné veď nad tým uvažujem. Dostupnosť L v červenej je zhruba koncom augusta a voziť sa mám na čom tak ešte váham či nestornovať tú moju objednávku(ešte som neposlal peniaze) a nepočkať na posezónne výpredaje.
Podla mna uz boli - april / maj, resp. este su momentalne. Neviem ci budu este lepsie ceny, nakolko podla mna nemaju problem vypredat zasoby.
Aspon ked porovnavam za co som minuly rok v tom obdobi kupil bike a ake ceny a dostupnost boli do konca roka. Lepsia cena uz nebola.
U mňa stále žiadny posun v statuse objednávky od stredy. Čakal som dnes aspoň mail o potvrdení platby. Rozmýšľam, že im zajtra napíšem, nech preveria, čo s tým je...
Viete niekto kedy byvaju u Canyon najlepsie zlavy? na jesen? priblizne mesiac ak s tym niekto mate skusenosti diky...
Predvianocne zlavy - 11 dni da sa kupit bike za dobru cenu,ale vacsinou len co ostalo , dopredaj. Ja som tak kupoval Grand Canyona,ale uz bol vybehovy,lebo sa predaval Exceed,Neuron by mohol byt ,je to uz starsi koncept.Ale 12.7 kg Spektrosa asi nikto pod 2k€ predavat nebude.
No nečakal by som keby mám dosť peňazí teraz na to, ani by som.neváhal bral by som ho hneď, najskôr sa mi bude dať v septembri a ktovie ako to bude s dostupnosťou. Neviem ani spávať boha tie zľavy su tak lákavé a na iný bike ani nemyslím jeffsyho veľmi nechcem a iné tiež asi nie myslím že Spectral je pomer cena/výbava naj na tom spomedzi trailovych...
A teraz cez víkend idem odskúšať veľkosť a ci brať jedno alebo dvojprevodnik...
Veď sa neblázni len sa spektralom, koncom sezóny budú mať všetky značky slušné výpredaje, ak budeš mať rozpočet v septembri, určite vyberieš minimálne rovnakú výbavu v tej cene. Ja ho zvažujem že je v dobrej cene napriek tomu že je sezóna v plnom prúde. Už som urobil (nezaplatenú) objednávku a rozhodujem sa.
Pár vecí ma ale odrádza. Krátke 170mm kľuky aj v L-ku, jednoprevodník, otrasné farby, ich zákaznícky ,,servis´´, vidlica bez RL, brzdy SRAM,...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže ten Reverb by mi mal sedieť...?
6.0 EX má RS Pike, SRAM GX, je ľahšia o pol kila a možno človek naberie lepšiu kondičku s tým jdnoprevodníkom. A keby to nevyhovovalo, nebude hádam problém vymeniť/doplniť na bajku radenie, prehadzovačku, prešmyk, kľuky XT a kazetu s reťazou nechať SRAM...
vseobecne, kazdy nech si to zvazi sam, ja som bral do uvahy aj s kym jazdim, ake trasy jazdim atd...
Ps: ja som sa s 1x skamarátil veľmi rýchlo ale každému môže pasovať niečo iné
Aspon ked porovnavam za co som minuly rok v tom obdobi kupil bike a ake ceny a dostupnost boli do konca roka. Lepsia cena uz nebola.
Jedine ze natrafis na nieco v Outlete.
Edit: Pozeral som stav na ich stránke a už balia
Predvianocne zlavy - 11 dni da sa kupit bike za dobru cenu,ale vacsinou len co ostalo , dopredaj. Ja som tak kupoval Grand Canyona,ale uz bol vybehovy,lebo sa predaval Exceed,Neuron by mohol byt ,je to uz starsi koncept.Ale 12.7 kg Spektrosa asi nikto pod 2k€ predavat nebude.
nie nie len momentalne nemam dostatok penazi takze tak...neda sa ki teraz kupit...nemusis hejtovat hned! l3n som sa pytal na to je toto forum...
A teraz cez víkend idem odskúšať veľkosť a ci brať jedno alebo dvojprevodnik...
Pár vecí ma ale odrádza. Krátke 170mm kľuky aj v L-ku, jednoprevodník, otrasné farby, ich zákaznícky ,,servis´´, vidlica bez RL, brzdy SRAM,...