Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
jasne provident najlepsie nie?
Nie nie...siliť to nejdem určite, jazdiť mám na čom...veru máš pravdu...popozerám aj niečo iné a uvidí sa...no aj mňa celkovo sram výbava odrádzala...preto som chcel.6.0 zobrať tam je aj dvojprevodník čo som najprv nechcel ale asi to na moje výjazdy bude lepšie...Uvidím, akurát teraz cez víkend je v Innsbrucku Crankworx mám to hoďku cesty a canyon tam bude a veľa iných takže poskúšam
Nie je ani mne celkom do každého detajlu po chuti ten Spectral, ale cena je lákavá a niektoré veci sa dajú doladiť. Máš teda výhodu že si ho vieš vyskúšať, aké máš prosím ťa nohy/rozkrok a výšku?
Na RCT3 2016 ma kolecko na korunke 3 polohy. Rukou v pohode dociahnem. V otvorenom mode sa pri slapani po stojacky vidlica prepadava do zdvihu, je velmi citliva. V dalsich dvoch polohach sa priskrti low kompresia, ale pri vacsich narazoch od terenu vie stale ist do zdvihu, inak sa takmer nehybe. Zvykol som si zatvarat uz aj na sotolinovych vyslapoch. Uplne to staci a vyhovuje mi to viac, ako uplny lock, ktory som mal pred tym na FOXe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie nie...siliť to nejdem určite, jazdiť mám na čom...veru máš pravdu...popozerám aj niečo iné a uvidí sa...no aj mňa celkovo sram výbava odrádzala...preto som chcel.6.0 zobrať tam je aj dvojprevodník čo som najprv nechcel ale asi to na moje výjazdy bude lepšie...Uvidím, akurát teraz cez víkend je v Innsbrucku Crankworx mám to hoďku cesty a canyon tam bude a veľa iných takže poskúšam
Bol by som vďačný
K tomu spektrálu, kto má skúsenosti s RS Pike, ako funguje zamykanie? Ide to v pohode aj rukou zo sedla? Prípadne dá sa na ňu namontovať RL?
Čítam ale, vraj má nejaký charger damper, ktorý zamedzuje strate energie...
Ako je to teda s klasickou Pike?