Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ani nemas v plane pisat na support? Minimalne by si dostal voucher na par korun.
Tak trocha nechapem tu toleranciu voci poskodenym bikom... Asi to nebol outletovy model ci?
Ked toto budu ludia ignorovat tak si nechcem predstavit co budu posielat o par rokov.
Uz som dostal tento tip a pisal som im, aj ked to asi par dni potrva momentalne. Kebyze je velmi poskoeny tak jasne ze posielam naspat, ale male skrabanceky, po polroku cakania nechcem dalsie 2 mesiace cakat. Aj ked predtym som si tiez vravel ze by som ho poslal naspat.
... nenasiel som tabulku nakolko nafukat zadnu vidlu, tak som nechal default.. .
Mal by si mať v tej krabici aj papiere od vyrobcu Fox na aké tlaky fúkať. Nafukaj to tak že keď na to sadneš aby aby sa tá gumička posunula od základnej polohy o 30% zdvihu. Aj vidla aj tlmič. Potom počas jazdenia to už doladiš tak ako ti vyhovuje.
Som sa pobavil 😄 btw fólia je dobrá vec ale nie na matnú farbu, nebude to podľa mňa dobre vyzerať lebo fólia bude lesklá.
Inak, nebol by záujem o teleskopu z môjho lux 7.0 2020?
Technicky nepoužívaná, zhodená z nového bajku hneď ako mi prišla karbónová. ps. Žijem na nížine 🙂
Mám jeden tip, len neviem či sa ti s tým bude chcieť piplať. Ja som si kúpil túto fóliu, nastrihal presne na mieru bicykla a nalepil mokrou metódou. Výsledok je perfektný ale nie je to príliš jednoduché lepiť a zaberie to takmer týždeň roboty. Ak však nebudeš riešiť každý záhyb ako ja, tak je to v pohode https://www.taishifolie.sk/p/ochranna-transparentna-folia-na-svetla-40cm
Súhlasím. Stále si však pamätám ten pocit, keď mi bicykel prišiel a chcel som aby taký ostal snáď navždy, to sa samozrejme nedá. Po prvej rýchlejšej jazde na štrku dostal lak pekne na p***, tak som si dal námahu s fóliou a odvtedy si to bez obáv užívam naplno tak ako píšeš.
Základná ochrana sa dá zvládnuť nalepiť aj za deň, ja som to trochu zbytočne šperkoval.
Tiež mám fóliu , nejak som sa s tým nebabral . Rovné časti idú rýchlo a podľa predstáv ,ale ako sa dostaneš k nejakým oblúkom ... 🙈 Tiež som si predstavoval ako dokonale to polepím 🤣.
Nakoniec som to dal len od spodu rámu a vyslovene ,ak ju nehladáš ,tak to nieje nejak viditelné.
Tiež mám fóliu , nejak som sa s tým nebabral . Rovné časti idú rýchlo a podľa predstáv ,ale ako sa dostaneš k nejakým oblúkom ... 🙈 Tiež som si predstavoval ako dokonale to polepím 🤣.
Nakoniec som to dal len od spodu rámu a vyslovene ,ak ju nehladáš ,tak to nieje nejak viditelné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak trocha nechapem tu toleranciu voci poskodenym bikom... Asi to nebol outletovy model ci?
Ked toto budu ludia ignorovat tak si nechcem predstavit co budu posielat o par rokov.
Mal by si mať v tej krabici aj papiere od vyrobcu Fox na aké tlaky fúkať. Nafukaj to tak že keď na to sadneš aby aby sa tá gumička posunula od základnej polohy o 30% zdvihu. Aj vidla aj tlmič. Potom počas jazdenia to už doladiš tak ako ti vyhovuje.
Inak, nebol by záujem o teleskopu z môjho lux 7.0 2020?
Technicky nepoužívaná, zhodená z nového bajku hneď ako mi prišla karbónová. ps. Žijem na nížine 🙂
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/ochrana-ramu/effetto-mariposa-shelter-roll-off-road-ochranna-folia.html
Popripade toto:
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/ochrana-ramu/zefal-nalepky-skin-armor-l-na-ram.html
savings Zéfal SKIN ARMOR L nálepky na rám, 14 ks
12,59 € savings
MOC 21,99 €Osobne vyskúšané, robota na cca 2 hodky. Sedí perfektne, len tá cena..
Základná ochrana sa dá zvládnuť nalepiť aj za deň, ja som to trochu zbytočne šperkoval.
minimalne na spodnu trubku to ma zmysel, ked som pocuval tie narazy kamienkov, vobec som si jazdu neuzival
Akú presne fóliu si tam dal prosím ťa?