Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ešte to ani nemohol dobre nastaviť... Nemá tam pedále ? poprosím ešte jednu fotku keď už to bude osadené aspoň s pedálmi. A otoč bike tou správnou stranou... ?
Jj, posed som ešte dvíhal, teraz je sedlovka vysunuta asi 5 cm, možno ešte 1 cm by zniesla, uvidím, doladím pri jazdení. Podložku som prehodil pod riaditka, asi mi to takto viac vyhovuje. A páčku na vidlici prehodím do inej polohy, nevedel som, že má predpísanú pozíciu. Trocha som sa hral s tlakmi, tlmič je myslím ok, no vidlicu mám na 60 psi (vážim 72 kg) a zdá sa mi to veľa, sag je iba 10-15%.
Canyon Lux CF 7 2022 veľkosť XL kalkulačka mi odporúčala L pri mojej výške 189 cm ale po odporúčaní a vyskúšani som sa rozhodol pre XL a správna voľba sedí mi to. Mesiac som bol na stránke skoro stále a mal som šťastie jeden sa mi ušiel prišiel za 10dni od objednávky 9.11. váha 12.10 kg už aj z výbavou
vsak ani mne nie, Ale cez stred ano, ak vylisujem loziska, je tam miesta dost. S tadial sa dostanem z "bandazou" na bowdeny aj smerom ku riaditkam aj smerom k zadnej brzde.
A kto by sa s tým sral, ja to urobiť neviem a servis vypýta 100€ za to...radšej tam dám zakruteny molitan čo sa dáva pod plávajúcu podlahu...mňa len udivuje, že také bicykle vôbec pustia do predaja..
Keď kukám ako je to vedené, nebolo by lepšie to navliecť cez hlavove. Bowden vsunut úplne do diery a vytiahnuť ho cez hlavové, navliecť tu penu a bowden opäť zvnútra vyviesť cez určeny otvor. Ale možno je to kravina.
2 roky dozadu som nieco podobne robil na starsom Strive. Tie penove hadicky som dal cez kazdy bovden.
Priastup do ramu cez hlavove, stredove.
Dost casovo narocne - ja som aj brzdu rozpajal etc. Ak sa niekto cez zimu nudi, tak preco nie.
aj so sedkovkou je problem, priznal to aj canyon. odiera sa o ram az sa uplne zbrusi povrch. https://road.cc/content/tech-news/canyon-promises-solution-aeroad-seat-post-issue-281003
video k tomu robil hambini (uz je dole) aj peak torque https://m.youtube.com/watch?v=Hp8IBAQYggE
na weightweenies bolo k tomu problemu cez 100 stranove vlakno plne fotiek dodrbanych sedloviek.
problem je, ze je to retardovane navrhnute a k tomu totalne diletantsky vyrobene s prisernymi toleranciami a vystupnou kontrolou. fix ktorym to chceli opravit, bol v skutocnosti este horsi a potom im 6 mesiacov trvalo, kym prisli s gumenym tesnenim v mieste uchytu.
odporucal by som sa aeroadu v sucasnej iteracii vyhnut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Môj vysnívaný bike ?
Vsak tomu sa da jednoducho zabranit
Priastup do ramu cez hlavove, stredove.
Dost casovo narocne - ja som aj brzdu rozpajal etc. Ak sa niekto cez zimu nudi, tak preco nie.
https://road.cc/content/tech-news/canyon-promises-solution-aeroad-seat-post-issue-281003
video k tomu robil hambini (uz je dole) aj peak torque https://m.youtube.com/watch?v=Hp8IBAQYggE
na weightweenies bolo k tomu problemu cez 100 stranove vlakno plne fotiek dodrbanych sedloviek.
problem je, ze je to retardovane navrhnute a k tomu totalne diletantsky vyrobene s prisernymi toleranciami a vystupnou kontrolou. fix ktorym to chceli opravit, bol v skutocnosti este horsi a potom im 6 mesiacov trvalo, kym prisli s gumenym tesnenim v mieste uchytu.
odporucal by som sa aeroadu v sucasnej iteracii vyhnut