Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
ivast ja som sa vyjadroval konkrétne k nim ? Som si pozrel osadenie a príde mi to lepšie si doplatiť. Či sa to oplatí nech si zváži, alebo prepočíta každý sám ? S postupným upgradom spotrebakov samozrejme súhlasím. No na tom vyššom modely už má výbavu ktorá je dosť slušná, pokiaľ nie je moc náročný tak by mu mala stačiť. A lepšie a ľahšie kolesá ocení asi hlavne pretekár. Teda hlavne taký ktorému ide aj o kvalitné umiestnenie. 10,6 kila je myslím že dobrá hmotnosť za tú cenu.
Vy by ste furt niečo vymieňali..? kúpim kvalitný bike a mením len spotrebak a nemusím špekulovať
Jasné, veď ako som písal v 1. prispevku, že tých 500 € navyše za to stojí ak na to má. A spotrebak či už postupne kúpiš taký istý alebo lepší je na každom. Tam keby neskôr ide do upgradu, tak asi len radenie za XT/XTR kde môžeš radiť ak o 2 polohy na ťažší prevod a radenie je presnejšie ako pri SLX. Ostatné ako som už spomínal. Mne by to stačilo tak ako je. Vyskladaný je veľmi pekne ?
Tam keby neskôr ide do upgradu, tak asi len radenie za XT/XTR kde môžeš radiť ak o 2 polohy na ťažší prevod a radenie je presnejšie ako pri SLX.
Aktualne SLX mam na Lux Trail a pride mi rovnako presne ako XT ktore mam na druhom biku, akurat odradzovanie o 2 stupne to nema ale nieje to az tak podstatne. A k teme by som napisal, ze CF6 za to stoji.
Chalani, neriešili ste na Lux Trail ochranu spodnej rámovej trubky? Mne sa zdá tá fólia dosť krátka, na staršom Grand Canyone ju mám nalepenú skoro po celej dĺžke. Rozmýšľal som, či tam nedať niečo dlhšie. Čo myslíte?
Daj tam určite..karbón praskne raz dva od ostrého kameňa
neprehanaj... to by musel byt veeelmi velky a ostry kamen... po vyse 12 rokoch jazdenia na carbone (XC) sa mi este nestalo, aby mi od odleteneho kamena praskol ram.
Aj ja, je vyborny, mozes si vybrat aj velkost koleesok, ze dve velke, dve male, alebo jedno velke a jedno male ;-] ... no kedze ja som sa postavil do radu v oktobri tak zatial verim ze na konci januara ho Koblenzi poskladaju ... keby som sa mal zaradit vcul tak neviem ci sa tento rok este povozim ...
Presne tak:) ak si chcel na jar jazdiť, tak neviem či už nie je teraz neskoro. Aktuálne čo som naň pozrel, tak píšu dodanie v lete. Samozrejme môže to byť skôr, no možno aj neskôr. Na iný vyšší model Spectrálu majú XL písané až na jeseň
Čaute, chcel by som sa opýtať.
Všimol som si, že sa objavil na stránke Canyonu, Canyon Stoic 2, keď som to uvidel, tak som ho hneď dával do košíka, len pri tomto bicykli sa píše, že jeho dodávka je medzi 3. až 14. januárom, čo ale znamená tá dodávka? Je to už doručenie tohto bicykla ku mne domov, znamená to, že ho majú teda aj na sklade? Alebo čo je to tá dodávka, veľmi sa v tom nevyznám
Mne dnes prišiel email s pokynom k platbe. Kde ste uvádzali číslo zákazníka a číslo objednávky? Jedno číslo si viem predstaviť ako variabilný symbol a to druhé kde?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasné, veď ako som písal v 1. prispevku, že tých 500 € navyše za to stojí ak na to má. A spotrebak či už postupne kúpiš taký istý alebo lepší je na každom. Tam keby neskôr ide do upgradu, tak asi len radenie za XT/XTR kde môžeš radiť ak o 2 polohy na ťažší prevod a radenie je presnejšie ako pri SLX. Ostatné ako som už spomínal. Mne by to stačilo tak ako je. Vyskladaný je veľmi pekne ?
Aktualne SLX mam na Lux Trail a pride mi rovnako presne ako XT ktore mam na druhom biku, akurat odradzovanie o 2 stupne to nema ale nieje to az tak podstatne. A k teme by som napisal, ze CF6 za to stoji.
neprehanaj... to by musel byt veeelmi velky a ostry kamen... po vyse 12 rokoch jazdenia na carbone (XC) sa mi este nestalo, aby mi od odleteneho kamena praskol ram.
Všimol som si, že sa objavil na stránke Canyonu, Canyon Stoic 2, keď som to uvidel, tak som ho hneď dával do košíka, len pri tomto bicykli sa píše, že jeho dodávka je medzi 3. až 14. januárom, čo ale znamená tá dodávka? Je to už doručenie tohto bicykla ku mne domov, znamená to, že ho majú teda aj na sklade? Alebo čo je to tá dodávka, veľmi sa v tom nevyznám