Chcel by som pomoct s rozhodnutim, ktory z tychto bajkov, pripadne aj iny si mam vybrat.
Momentalne zvazujem:
Canyon Torque CF 7.0
https://www.canyon.com/cs-sk/mountain-bikes/enduro-bikes/torque/torque-cf-7.0/2246.html?dwvar_2246_pv_rahmenfarbe=BK#!accordions=1_0
YT Capra
https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/2346/sCategory/92
Budget je okolo 3300€. Jazdim sice väcsinou traily ale chcem vyskusat nejake enduro. Je to zbytocne ist do väcsich zdvihov? Su tieto bajky vhodne alebo sa mam skor poobzerat po niecom inom?
Vopred vdaka za rady.
Čo som čítal na začiatku tak napísal konštruktívny názor aj keď možno nie je správny.
A teraz som uz fakt zvedavy co na to napisu miestny mudrlanti.
Kaper tento bajk by som fakt nechcel na skákanie a dropovanie, jednak kvôli zdvihu, jednak kvôli tej nízkej progresivite, keby tam kamoš chcel časom strunu, tak to nie je výhra. Ďalšia vec môže byť kamošova váha, kde ho progresivita veľmi nezachráni a bude tam pchať reducery a stratí citlivosť, prípade môže rovno vymienať tlmič za lepší.
MarianLojka máš to asi dobre nastavené, aj v tejto recenzii (https://nsmb.com/articles/the-2020-giant-reign-goes-29/) sa to chalanovi nepáčilo a prifukoval tlmič, aby bol vyššie vo zdvihu a nie so sagom 30%, takže riaď sa sebou, ako to tebe vyhovuje, pokiaľ nelietaš po dorazoch.. ale veď každý so sedliackym rozumom na to časom príde ako vyladiť správanie sa vzduchového tlmiča.
uz nehovoriac o tom, ze su ludia co preferuju tuhsie pruzenie, co zostava vyssie v zdvihu, poskytuje viac feedbacku a opory na aktivnu pracu v terene...
Marian ma evidentne tvrdy zaver zdvihu, natvrdo nafukany tlmic a nikdy sa nepriblizil k dorazu a ty dublinboy mu radis nech to necha tak lebo niekto pravdepodobne tazsi v recenzii nemal cas tak si to len mierne prifukol namiesto vymeny tokenov. Teraz to robis naschval aby si mal pravdu alebo preco vlastne?
Antonio ku grafom dodava "The progressiveness at the beginning of the journey makes the system very sensitive, the more progressive, the more sensitive.
In the final part of the route it is as you say, since it is more linear it is easy to make stops and I think that the ty*****l user of this bike will give it quite a bit so the topic of stops can be quite common and all the world is going to have to reduce the volume a bit." cize opat opak toho co tvrdi @dublinboy (google translate zo spanielciny tusim)
Vacsinu recenzii co som cital mali nastavenych na 30% (ak to bolo spomenute), vyuzivali cely zdvih a nechodili po dorazoch. Nebal by som sa toho aj ked osobne by som giant s maestrom nebral. Dokonca na pinkbike vo fore riesia vymenu ci ubranie travel spacerov na vacsi zdvih pri vyssich modelovych radach. Ale je to asi dalsi adept na novy link od cascade components.
Mate pravdu, toto forum ide do p**ce co bol dovod preco som prvy krat z neho odisiel a preco forum opustaju ludia ktori chcu poradit a zostavaju ti ktori dookola omielaju nepresne a neuplne informacie. Precitajte si to prosim cele este raz, ako ste na moje tvrdenie reagovali. A potom sa sami seba opytajte kto tu bol hejter.
Mimochodom som Vrabčo i frankenstein takze MageZ i Dublinboy ma osobne poznaju a aj ked sa osobne povazujem za priemerneho bajkera tak chalani snad vedia kriticky porovnat svoje teoreticke vedomosti i skill voci tomu mojmu. Ale mozete byt v klude, vyberiem ci poskladam gravela a idem zase do p**e
Mne je jedno kto je kto, ja som reagoval na to tvrdenie, ze 25% SAG a nechodenie po dorazoch je evidente zle nastaveny tlmic. Uvediem priklad - na Devinci Troy mi sfukoval RS Monarch Debonair - aj ked mi sfukol na SAG 40%, tak pri normalnej jazdne z Velkej Race po dorazoch nechodil (tokeny ziadne).
Na Patrole vyrobca odporuca 35% ale vozim tam mensi. Vyskusal som a viac mi na moje vacsinove jazdenie sedi mensi. Vzdy je to nejaky kompromis. Chyba je kazdopadne nevyskusat rozne nastavenia - takze malo to cele ocividne zmysel.
Nad tým som rozmýšľal, no ide mi o to, aby som mal záruku... Karbón pre mňa nie je až tak podstatný, skôr bonus, ak by sa nejaký taký bike našiel. Ide mi skôr o osadenie.
Ale keď počítaš každý cm, tak by som to neriešil a išiel do Torqua.
Ale keď počítaš každý cm, tak by som to neriešil a išiel do Torqua.
Uvidim za aku cenu bude Capra CF 2021, ked bude ako tento rok za 3200, kupim to, vybava nizsia ale je to proste carbon, casom to upgradujem
vsak jasne ale je to tazka kotva, radsej nieco ine, chcem trosku univerzalnejsi bajk nez dhcko na enduro zdvihoch, nehovoriac o slabsej vybave oproti canyonu v rovnakej cene
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/celoodpruzene/rock-machine-blizzard-70-27-model-2020-seda-cervena.html