cafte.viete mi poradit ci sa mi toto oplati? chcem fulla a nasiel som super zlavu na tento Corratec Airtech Mutant z 91490 na 66990. je ten jednocap dobry alebo mam sa popozerat po nejakom prepakovani? jazdim len tak pre radost a obcas nejaky maraton ak je cas http://www.suncycle.sk/inshop/pictures/ ... utantv.jpg
pripadne mi poradte please nieco ine pod stromcek co by bolo lepsie
diky chlapi za radu. pisal som aj ohladom tlmica do suncycle a vraj standartne ho asi v ponuke nenajdem u ziadneho dovozcu, ale vraj v corratecu maju. moc sa vo fuloch nevyznam, doteraz som jazdil hlinikovy egoist takze hlavne preto som pozeral po tom fule aby som to mal trochu pohodlnejsie. tu konu som pozeral ale to je pre mna tazkotonaznik, tak asi zostanem este pri ht. takze chlapik mi odpisal ze ked chcem nieco pohodlnejsie tak za tu istu cenu mi vie ponuknut karbonovy Revolution Team (aj ked nie je v akciovej ponuke pretoze neratal ze by mal niekto zaujem ) http://www.suncycle.sk/inshop/pictures/ ... nTeamv.jpg
asi som otravny, ale skuste mi este raz poradit. len prosim nie fuly ktore maju 13 a viac kilov
to by sam tam mohol zmesti Specialized FSR XC pro za 58000 z 72000 v kaktuse.....alebo S-Works StumpJumper FSR 120 za 100 000....alebo Santa cruz superlight.....len neviem kde to na slovensku zozenies......
ten fsr vyzera ako dobra volba, len osobne mi nie su znacky Specialized, Merida, Trek moc sympaticke-pomaly to ma kazdy neviete mi aj tak povedat kolko cca vazi ten speslik?
Ty si srandista, tak radsej si vezmes corratec kde mas atypicky tlmic, ktory nikde nezozenies a nasledne je prakticky nepredajny:) Nielen tlmic ale cely ram + je to otrasny zastaraly skaredy jednocap
ten fsr vyzera ako dobra volba, len osobne mi nie su znacky Specialized, Merida, Trek moc sympaticke-pomaly to ma kazdy neviete mi aj tak povedat kolko cca vazi ten speslik?
kasli na to ze to ma kazdy......hlavne ze to dobre jadzi a za tie prachy nic lepsie nezozenies..
V niektorých ohľadoch to má presne tie isté nevýhody, čo boli odsudzované na corratec-u. Ďalší atypický tlmič, je to iba jednočap a tie octalinkové kľuky na biku v tej cene sú výsmechom.
tak tak... a tlmic je standardny... ten na obrazku vyzera odhadom na 165/38... tak som pozeral na webe vyrobcu a naozaj je to standardny tlmic 165/38mm. cize tam v pohode das fox, rockshox, cokolvek...
audino, co si pozeral iny bike? ved ako chalani pisu, je tam standarny tlmic a jednocap to nie je - ten bike by ma vysiel 75 - ja viem, je to dost v porovnani s tym Speslom co je vo vypredaji ale ozaj sa mi ovela viac paci. myslim ze vybava je na nom slusna - Formula Oro brzdy, Crossridy, LX/XT, Foxa vpredu a celkova hmotnost 12kg co je dost slusne. osobne si tiez myslim ze kluky su otras - to bude prve co vymenim z neho kym sa pojdem prvy krat odviest
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokial mozem odporucit tak v kaktuse maju konu dawg primo z 84tis na 59tis...
asi som otravny, ale skuste mi este raz poradit. len prosim nie fuly ktore maju 13 a viac kilov
Spesl moze vazit tak od 12 do 13...
Kaktus bike
Kempelenova 2
841 04 Bratislava
tel.: 02 / 654 232 73
fax: 02 /654 257 85
email: [email protected]
povodne 13.5kg....teraz uz kola cross ride, panaracer fire xc pro a X.9...13kg
v pohode by sa dalo z neho este pol kila stiahnut...
tie kluky shimano octalink su vtip?
V niektorých ohľadoch to má presne tie isté nevýhody, čo boli odsudzované na corratec-u. Ďalší atypický tlmič, je to iba jednočap a tie octalinkové kľuky na biku v tej cene sú výsmechom.
si si isty?