Sam mam toto CTMko Caliber 1.0 a mozem len odporucit. Aj ked ho idem vyreklamovat (zadny kotuc piska, vydlicu musim kazde 2 dni dofukovat) neviem asi som narazil na zly kus ale ostatok je super. Mozem povedat ze by som sa prenho rozhodol znova.
Sam mam toto CTMko Caliber 1.0 a mozem len odporucit. Aj ked ho idem vyreklamovat (zadny kotuc piska, vydlicu musim kazde 2 dni dofukovat) neviem asi som narazil na zly kus ale ostatok je super. Mozem povedat ze by som sa prenho rozhodol znova.
zadný kotuč ti píska lebo je to Tektro. vymeniť. vidlu pošli na reklamáciu do Paul-Lange Oslany, vymenia ti vzduchovú patronu. Tie Raidony su asi z jednej šitovej serie, alebo čo..
Milan a ty si nikdy nic nepotreboval ked mas taku debilnu otazku ? Sak asi preto lebo to nepotrebuje ma 2hy alebo prestava s bajkovanim dovodov moze byt vela ked je vsetko ako ma byt preco nie
Milan:veľa ludi predáva bike ktorý je vo výbornom stave lebo proste potrebujú dať peniaze inde...len tak námatkovo v mojom veku poznám kopu študentov ktorí idú na VŠ a na bike im proste nevychádza čas tak ho radšej predajú a dostanú peniaze do školy...dôvodov je kopu...jazdených bikov by som sa nebál ak máš možnosť predtým si ho vyskúšať tak nie je problém a ten Kellys vyzerá aj výbavovo aj technicky v pohode
to corratec:
Otazka to mozno bola debilna, ale rovnako debilne sa mi zda davat sem do kazdej temy svoj inzerat...
Na to tu je urcena myslim ina cast tohto webu....
Brzdy vymenene za Avid SD7.
Zatial len 110km, ale az na to, ze si nejako neviem zvyknut na rajdy 680mm - spokojnost.
Dokonca aj SR XCR ma celkom prekvapila svojim chodom. Zatial...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zadný kotuč ti píska lebo je to Tektro. vymeniť. vidlu pošli na reklamáciu do Paul-Lange Oslany, vymenia ti vzduchovú patronu. Tie Raidony su asi z jednej šitovej serie, alebo čo..
Otazka to mozno bola debilna, ale rovnako debilne sa mi zda davat sem do kazdej temy svoj inzerat...
Na to tu je urcena myslim ina cast tohto webu....
http://www.ctm.sk/model/mtb/delta-1-0/
Brzdy vymenene za Avid SD7.
Zatial len 110km, ale az na to, ze si nejako neviem zvyknut na rajdy 680mm - spokojnost.
Dokonca aj SR XCR ma celkom prekvapila svojim chodom. Zatial...
...a peniaze ostavaju na Slovensku...
no ako sa to vezme...