Jazdí niekto tento spomínany model??? Ja som mal CTM Zephyr Plus Disc 2010 ale vymenil som ho v krátkej dobe za CTM Demon 2010. Rád sa podelím o skúsenosti a zážitky s týmto bajkom. Ja som s ním veľmi spokojny.
Inak co ti vadilo na zephyr, ze si vymenil za demon? Lebo rozmyslam nad bikom do miernejsieho terenu, ale aj sem tam na asfalt, tak neviem ci nie je ten 160mm zdvih prilis. Ako sa ti na nom jazdi na cestach a ako v terene? A este sa ta chcem spytat ci ti vyhovuju plaste alebo sa chystas v najblizsej dobe menit.
Zephyr mal namá slabú prednú vidlicu, zase výhodou bolo jej uzamikanie, malo to hydraulicke brzdy to treba uznať ale Tektra, no na tomto bajku je to uplne jedno kde ideš, je to dobré sprevodované 9 prevodmi, aj ked na rovinke sa pravda kvoli 2,35 gumám trošku našľapeš. čo sa týka vidlice tak ta je úplne v pohode nakoľko sa da jazdiť v akomkoľvek teréne. Nastaviš si odskok a ideš
Noo tak na celkom sa mi pači vyzorovo ten bike. Nooo ale ja by som sa chcel spýtať či ten bike je dobrý aj ako mechanický....
Či to vydrží aj nejaký ten skok ???? Nie moc veľký.Či na neodchadzaju rýchlo sčiastky (vidla, kola a atď).A ešte pár otázok. Ak si ho teda budem kupovať tak aku veľkosť ked mám 175 cm a okolo 60 kg.Inak nie je veľka vidla 160mm na taky rám a kotuč???A myslíte, že ten bajk je za dobrú cenuhttp://velosprint.sk/shop/c.224_557/ctm-demon-matna-cierna-2010.p.20911 a či nepojde ešte trocha dole cez zimu ???? Inak ak myslite, že je ten bajk tlý za takú cenu tak navrhnite iný. Strop tak 650 Eur.
Ja som sa tak dlho nepobavil ani nepamätam, rozoberate dve rozdielne bajky, presne ako si spominal je tam vsetko lepsie na tom demone a stoji raz tolko, už len to je dôvod, a tebe ako nechapem naco ti je 160 vidlica ak neskaces?? Budú to zbytočné vyhodené peniaze ale zase na druhej strane mozeš tým ludi zaujať ak si to kupuješ len na okrasu. Mal som Zephyra jazdil som ho dva mesiace a s Demonom sa to neda porovnávať. A to že ideš dať na Zephyra 160 vidlicu je kravina, na Zephyra tak maximálne do 120 mm ale už aj to by som zvážoval. Demon ma v prednej časti spevnený rám a v tom je rozdiel. Zephyr nemá pevnú osku a tým padom by si musel investovať aj do kúpí nového predného náboja, nový výplet.....a nebudem dalej pokracovat. Fakt zváž aký bicykel využiješ a aký sa chystaš kúpiť.
Noo tak na celkom sa mi pači vyzorovo ten bike. Nooo ale ja by som sa chcel spýtať či ten bike je dobrý aj ako mechanický....
Či to vydrží aj nejaký ten skok ???? Nie moc veľký.Či na neodchadzaju rýchlo sčiastky (vidla, kola a atď).A ešte pár otázok. Ak si ho teda budem kupovať tak aku veľkosť ked mám 175 cm a okolo 60 kg.Inak nie je veľka vidla 160mm na taky rám a kotuč???A myslíte, že ten bajk je za dobrú cenuhttp://velosprint.sk/shop/c.224_557/ctm-demon-matna-cierna-2010.p.20911 a či nepojde ešte trocha dole cez zimu ???? Inak ak myslite, že je ten bajk tlý za takú cenu tak navrhnite iný. Strop tak 650 Eur.
Ja som sa tak dlho nepobavil ani nepamätam, rozoberate dve rozdielne bajky, presne ako si spominal je tam vsetko lepsie na tom demone a stoji raz tolko, už len to je dôvod, a tebe ako nechapem naco ti je 160 vidlica ak neskaces?? Budú to zbytočné vyhodené peniaze ale zase na druhej strane mozeš tým ludi zaujať ak si to kupuješ len na okrasu. Mal som Zephyra jazdil som ho dva mesiace a s Demonom sa to neda porovnávať. A to že ideš dať na Zephyra 160 vidlicu je kravina, na Zephyra tak maximálne do 120 mm ale už aj to by som zvážoval. Demon ma v prednej časti spevnený rám a v tom je rozdiel. Zephyr nemá pevnú osku a tým padom by si musel investovať aj do kúpí nového predného náboja, nový výplet.....a nebudem dalej pokracovat. Fakt zváž aký bicykel využiješ a aký sa chystaš kúpiť.
tym by som si nebol isty ze je speveny pisal som do ctm napisali mi ze ramy su totožne a geometria tiez sedi na oboch rovnako takze su tam iba ovela lepsie komponenty a 120mm mam teraz takze nieje co zvazovat
Ja sa chystam kupit Demona 2011 ale uspokojil by som sa aj s modelom 2010. Je tam velky rozdiel? Ten ram je iny na 2011 ulne iny myslite ze je lepsi? No na 2011 na odradza ta farba cervene rafiky a ta farba ramu ale tak nazivo to mozno bude vyzerat inak. Takze co si myslite vy?
Tento bike mam ja a je to senzacia. Geometria vyborna, vidla vyborna. Kedze som sa ako zaciatocnik zacal orientovat na zjazd, vyhovuje po vsetkych strankach. Vidla je dost pevna, vidrzala uz niekolko padov a jeden velky pad-naraz z asi metrovej lavky s plnou mojou vahou sustredenou na predne koleso, len som preletel, rebra dostali od riaditok pohube, troska zodrety xicht, ale vidla krasne drzi. Niekto tu uz pisal,ze sa riditka nedaju pretocit, ano nedaju. Brani tomu hruba kostra o ktoru sa zachytavaju "nastavovace" tvrdosti vidly a stalo sa to, co si kazdy vie domysliet, ked som padol, riditka sa narazom pretocili a jeden nastavovac sa "zbrusil", cast uletela (ale len mala, nastavovat sa to dalej da) - toto nie je domyslene. Ale da sa to vyriesit tak, ze stavajuce sa zbrusia pod uroven kostry, aspon o to poziadam pri generalke biku. Bike za to vsak stoji
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nooo ale ja by som sa chcel spýtať či ten bike je dobrý aj ako mechanický....
Či to vydrží aj nejaký ten skok ???? Nie moc veľký.Či na neodchadzaju rýchlo sčiastky (vidla, kola a atď).A ešte pár otázok. Ak si ho teda budem kupovať tak aku veľkosť ked mám 175 cm a okolo 60 kg.Inak nie je veľka vidla 160mm na taky rám a kotuč???A myslíte, že ten bajk je za dobrú cenu http://velosprint.sk/shop/c.224_557/ctm-demon-matna-cierna-2010.p.20911 a či nepojde ešte trocha dole cez zimu ???? Inak ak myslite, že je ten bajk tlý za takú cenu tak navrhnite iný. Strop tak 650 Eur.
PrOsím Poradte mi ???????
No ale poraď .....
Nooo ale ja by som sa chcel spýtať či ten bike je dobrý aj ako mechanický....
Či to vydrží aj nejaký ten skok ???? Nie moc veľký.Či na neodchadzaju rýchlo sčiastky (vidla, kola a atď).A ešte pár otázok. Ak si ho teda budem kupovať tak aku veľkosť ked mám 175 cm a okolo 60 kg.Inak nie je veľka vidla 160mm na taky rám a kotuč???A myslíte, že ten bajk je za dobrú cenu http://velosprint.sk/shop/c.224_557/ctm-demon-matna-cierna-2010.p.20911 a či nepojde ešte trocha dole cez zimu ???? Inak ak myslite, že je ten bajk tlý za takú cenu tak navrhnite iný. Strop tak 650 Eur.
PrOsím Poradte mi ???????
tym by som si nebol isty ze je speveny pisal som do ctm napisali mi ze ramy su totožne a geometria tiez sedi na oboch rovnako takze su tam iba ovela lepsie komponenty a 120mm mam teraz takze nieje co zvazovat