Ale kedy budu vyrobene je vo hviezdach asi.
ide skôr o to, čo ty od toho čakáš... je to cross se vším všudy... takže nejaké veľké kopce a hory od toho neočakávaj... i keď 2,00"" plášte tam asi vlezú... ale pruženie je myslím 64 alebo 70 mm, vzduchové, čo je fajn...
https://www.mtbiker.sk/external-click/forum/1817249/aHR0cHM6Ly93d3cuY3RtLnNrL2FyY2hpdi90b3VyL3N0YXJrLTQtMC9tYXRuYS1jaWVybmEtc3RyaWVib3JuYS8-
tie mechanické brzdy, to je celé zle, viackolečko celé zle, škoda reči, nedá sa to do budúcna upgradovať...
tá 3.0 sa oplatí, dá sa lacnou výmenou plášťov, prípadne kazety prestavať na rýchlejšiu cestnú verziu, alebo širšie plášte a kľuky prípadne kazeta na 1/2 MTBčko
ja som skončil tak, že som kúpil Gravel na cesty/necesty a z Tranza som spravil ľahšie MTBčko... plášte 2,0" kľuky 44/32/22 a kazeta 11/36 (to je spotrebný materiál, vymeníš po zodratí pôvodnej sady), a vymenil som pružinovú vidlicu za vzduchovú 80 mm ale to je už drahšia investícia, tam sa potom oplatí skôr kúpiť nový bajk, je z toho niečo ako Stark 3.0...
Prevody hovoria ze s tymto mozes ist po rovinke a miernom kopceku. Cokolvek viac vyzaduje vyssi vykon v nohach alebo upgrade.
Pozri sa po nejakom HT, pri 2-3 prevodnikoch je rozumnejsi rozsah na rekreacne vyuzitie. Plaste mozes tak kludne popdobne ako pri kategorii co si zvolil.