no ta kapsicka je uz prec a zamok si radsej necham a celkom splíva a ta ochrana prevodníka - brat to nema ale ma asi 3 roztrhane nohavice cize to zostane, kazdopadne je nadherny )
orech je pod kazetou. (nemýl si viackolečko s kazetou! viackolečko je nakrucovacie - starý typ, kazeta je nasúvacia) takže dole kazeta, dole orech, premazať, poskladať a jazdiť ale ja by som to neriešil..
Chcem vymenit retaz lebo po ani nie 200 km je uplne na srot. Mozno som to zapricinil ja ale v servise mi povedal typek, ze taku na hovno rezat este nevidel. Kazdopadne potrebujem kupit novu. V Niektorych temach sa spomina Connex a Canpagnolo C9 ale tieto su trochu mimo mojich financnich zaujmov. Chcel by som nieco tak maximalne do 13 - 15€. Viem ze za tieto peniaze nezozeniem nic extra ale rad by som kupil to najlepsie zo existujke za tieto peniaze. Vedeli by ste mi nieco odporucat? Mama jeden typ: KMC X9 http://www.suncycle.sk/sk/produkt/retaz-kmc-x9/4361
tak v jednom servise mi povedali ze by som mal vymenit 9kolecko lebo je v dost nepriaznivom stave, retaz je na odpis a musel som uz odvzdusnovat zadnu brzdu (to vsetko po asi 3 - 4 mesiacoch jazdenia). Ale samozrejme moze byt ze je taky vadne len tento jeden moj kus a ze ine su v poriatku. Ved v prvych 2-3 mesiacoch sa mi s nim jazdilo absolutne dokonale. Takze z kazdeho rosku trosku.
Bral by som niejaku Sram/Shimano podla toho co na tom biku mas, napr zo suncycle.sk . Tie su bezne v tvojom rozpocte. Inak aj ja mam Zephyra (2011) a az teraz nanho kupujem novu retaz, cize 2 roky (co je umna tak 2000km) mi vydrzala v pohode.
no ja som s tym bol teraz v servise asi pred tyzdnom a teraz mi povedal ze retaz netreba menit, ze je este v pohode ale ze v polke sezony by som mal zacat uvazovat nad vymenou taze este do vtedy necham, tak a potom pouvazujem. Na biku mam Sramka X7 (prehadzovac a presmykovac)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K tomu rapkaniu: treba rozobrať orech a dať tam viac vazelíny ak chceš aby ti menej rapkal.
ok ale to ju mam dat dolu z biku?