Caute, padol mi do oka bike od CUBE - REACTION C:62 RACE 2021. Jedna vec ma vsak znepokojuje/odradza - aspon podla fotiek sa zda byt zadne koleso prilis blizko ramu bicykla. Neviem mozno je to blbost ale myslite ze to bude v pohode v cross-country terene?
Popripade budem vdacny ak poradite nejake alternativy - XC kategoria - Hardtail, preferujem karbonovy ram ale nie je to podmienka, 19" kolesa, cena do 2000 Eur.
ro_so veľa umývaš😂
Prelakovať a ochranná fólia👍.....abo nejazdiť, s prižmúrením oka po asfalte, ale len keď sucho 😜
Idem svoj pozrieť, bo po tom istom blate sme išli...
Krucinal. Aj u nas je to podobne. Ze som to pozeral.
Hmm, asi pomoze folia. Vycistim a prelepim. Toto je dizajnova vada - normalne by sa to nemalo stavat. Neviem, ako to maju na 2021, ale na rocniku 2020 je vzdialenost medzi plastom a ramom asi 6 mm. Ale, ak si pamatam dobre, mam tak obrusenu zadnu stavbu aj na Sparkovi hlinikovom. Ale pozriem zajtra. Teraz sa mi uz do tej zimy nechce.
Bezna vec ak sa jazdi po blate. Mam to tiez na hlinikovom aj carbonovom rame. Tenka ochranna folia velmi nepomoze. Na novom bajku som dal hrubu a tam je to uz po 2 sezonach v poriadku bez poskodenia.
Ja mám karbónovú fóliu a uvažujem, či ju radšej nevymeniť za takú tú hrubú čínsku ochrannú fóliu, ktorá asi prežije všetko. Len mi to zmenší medzeru z 6mm na každej strane na 5,nieco mm. Ona je naozaj hrubá
Ja mám karbónovú fóliu a uvažujem, či ju radšej nevymeniť za takú tú hrubú čínsku ochrannú fóliu, ktorá asi prežije všetko. Len mi to zmenší medzeru z 6mm na každej strane na 5,nieco mm. Ona je naozaj hrubá
ahojte. rad by som sa vratil k tejto teme. viete mi prosim povedat majitelia CUBE C:62 ci je mozne dat aj hrubsie plaste ako su od vyroby? od vyrobu je tam 2,25, keby chcel dat clovek 2,4 tak ich tam pomestim? alebo by to uz bolo velmi na hrane? kedze podla vasich skusenosti, fotiek, je tam toho miesta fakt malo.. vdaka
ahojte. rad by som sa vratil k tejto teme. viete mi prosim povedat majitelia CUBE C:62 ci je mozne dat aj hrubsie plaste ako su od vyroby? od vyrobu je tam 2,25, keby chcel dat clovek 2,4 tak ich tam pomestim? alebo by to uz bolo velmi na hrane? kedze podla vasich skusenosti, fotiek, je tam toho miesta fakt malo.. vdaka
MartinSo
Nezmestia sa. Možno nejakú 2.35 tam narveš ale bude hodne na tesno, ak sa tam vôbec dá. 2.25 má po stranách pár mm. Akurát na to keď sa nabalí trochu blata, že to hneď nedrie o zadnú stavbu.
MarekGbely
dakujem za reakciu. to je tam teda pekne na doraz. na druhu stranu to pekne ocisti koleso ale to ked si predstavim ako mavam blata na kolesach, tak neviem veru.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prelakovať a ochranná fólia👍.....abo nejazdiť, s prižmúrením oka po asfalte, ale len keď sucho 😜
Idem svoj pozrieť, bo po tom istom blate sme išli...
Hmm, asi pomoze folia. Vycistim a prelepim. Toto je dizajnova vada - normalne by sa to nemalo stavat. Neviem, ako to maju na 2021, ale na rocniku 2020 je vzdialenost medzi plastom a ramom asi 6 mm. Ale, ak si pamatam dobre, mam tak obrusenu zadnu stavbu aj na Sparkovi hlinikovom. Ale pozriem zajtra. Teraz sa mi uz do tej zimy nechce.
Tak vidite, uz viete, ze na co tie nalepky ...
Pripadne staci pouzit obycajnu elektrikarsku pasku.
MartinSo
Nezmestia sa. Možno nejakú 2.35 tam narveš ale bude hodne na tesno, ak sa tam vôbec dá. 2.25 má po stranách pár mm. Akurát na to keď sa nabalí trochu blata, že to hneď nedrie o zadnú stavbu.
dakujem za reakciu. to je tam teda pekne na doraz. na druhu stranu to pekne ocisti koleso