Mate dake typy na nieco lepsie a tiez karbon a zamykanie vidlice aj tlmica na rajdoch tak do 6000
Dakujem
Tak ja jazdim 100% len po horach nechodim do bike parkov jazdim Smolenice Dobra Voda Chtelnica cele toto okolie tuna sem tam sa niekam vybehne inam
Ja vahu neriesim ja bikujem lebo ma to bavi a nemam problem si dat do tela a ked idem tak beriem plny vak jedla vody mam dost vysoku spotrebu takze neriesim vahu komponentov ked si potom nalozim na chrbat dalsie kila
Tie brzdy shimano ma aj ten cube a su perfektne zamna ine by som asi nechcel aky je tvoj nazor
Mas aj nieco ine co by bolo vhodne kupit aj tu na SVK popripade to ist pozriet
Ten cube som kupil minuly rok v septembri za 3000 myslis ze by som ho dokazal predat aspon za 2300
Dik
Hlavne napis co chces jazdit a co od toho ocakavas , inac ti nikto viac neporadi.
XTR vs XT. Funkcne su uplne totozne. Pri XTR si len vyrazne priplatis za nizsiu hmoznost vdaka pouzitiu lahsich materialov. Teda ak ti maly rozdiel v hmotnosti nehra rolu, XT je za mna lepsia volba,
Napr podareny novy bajk je novy nizkozdvihovy spectral:
https://www.canyon.com/en-sk/mountain-bikes/trail-bikes/spectral-125/cf/spectral-125-cf-8/3178.html?dwvar_3178_pv_rahmenfarbe=GN
A som prekvapeny ze ho maju skladom
A viac zdvihu by mi nevadilo ale 140 je max a sram uz nechcem skor to xt alebo xtr
Aky je tvoj nazor na ten cube co mam teraz
Ako som snim spokojny aj mi sedi
Nie som taky odbornik ako mozno ty tak neviem moc posudit tu geometriu tak preto ocenujem kazdu radu
6000 je uz celkom paleta a mozno aj zbytocne vela za bajk, takze co ocakavas?
Karbon ram s performance fox a XT osadenim nieje dost? Chces factory FOX a XTR alebo obdobne od SRAM?
Pises ze chces zamykanie odpruzenia z rajdov, to maju len XC specialy so specifickou geometriou casto, malo kto to potrebuje ak intenzivne nepreteka. Lebo dnes uz je odpruzenie tak efektivne ze to na hobby preteky alebo nebodaj bezne jazdenie nema zamykanie zmysel.
A hlavne preco si nazval vlakno "Cube Stereo" ked zhanas iny bajk?