Cau, co si myslite o Deme. Teraz nemyslim, aby ste mi pisali typy na milion-petsto bikov za tazke prechy. Ja Demu mam a akosi sa o nej nehovori a ked hej tak sa odporuca nieco ine. Mimochodom mam Pegas, nesmejte sa, mam ho 5 rokov a vtedy som bol maly smrad tak nebolo treba profi biku
kamoš ma demu nejaky starši ročnik myslim 2005 Aurona Disc za vtedy maslym 45.000 sk... nesťažuje sa. tie demy vyzeraju celkom dobre ale tie vyššie rady.. tie nižšie niesu bohvie čo. za tie ceny sa daju kupiť lepšie bicykle ako maju oni. - plati pre nižšie rady Demy
moj kamarat ma dema nerro 07 a brzdi to zle, vidla chodi zle, kluky su nejake shity, ostatne je v pohode az na ten ram ktory je desingom na tom velmi zle
suhlasim s M@tom ta dema nerro je podla mna dost predrazena, ved mam taky isty bike (bez napinaku za 600sk, ktory stoji za velke hovno) a este k tomu mam aspon krajsi ram (kazdemu sa paci ine) a stal len 16 000
ano stoji ale bratranec robi v tom obchode kde to maju tak mam na vsetko demacke a intersportacke ci jak sa to teraz vola od 10 do 40% zlavu tak sa postastilo
Ludia?? staré biky su značký dema....totižto shit...a čil toto nejakešupy od dema?? to je ten istý vŕobca//dema je ako dema?? alebo dema neni ako dema??//
Chodte do P... a DEMOu uz som praskol druhy ram tejto znacky..nikdy viac!!A nech sa vo vyrobe naucia nitovat retaze a skracovat bowdeny na spravnu dlzku lebo katastrofa uz ked som ten bajk kupil novy...
Na DEMU radšej zabudni,daj dokopy čo najviac love,a kúp niaku MERIDU. Merida je tu od roku 1972,za tú dobu prešla ohromným vývojom,a momentálne je jedna z najl.značiek na trhu! Sám mám aj horák M.Magnesium Elite,k nemu pribudol cesťák M.Scultura Evo T6 a max.spokojnosť. A ostatné cenové kategórie tiež vychádzajú super v pomere cena/výbeva/výkon.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako môže cestné kolo postavené na Shimane vyzerať o.k.?
http://www.dema.sk/new/