zdravím ľudia vlastním thorx 30 2020
a docela ma štve zadná časť biku ako sú čapy nanáša sa tam blato kamienky orechy ?( žalude )
neexistuje niečo čo by sa tam dalo dať ?
blatník tam nejde ?
ďakujem za prípadné tipy ?
trocha kreativity a da sa to doma spraviť s hocičoho. Na stareho swaga som si tak vyrezaval s kusu gumy, tiež tam frkalo všetok sajrajd priamo na tlmič
Poriešiť sa dá kadečo, ale ja jazdím už niekoľko rokov Swag a Thorx a nič som neriešil, keďže nevznikol žiadny problém vo funkčnosti ani životnosti...😊
Čauko
Jazdím THORX 30 (2020) a stalo sa ki to, že do “vahadielka” sa mi z kolesa dostal kamienok a chvilku mi trvalo, kým som prišiel na to čo vydáva ten nepekný zvuk.
Objednal som blatník, akurát uvažujem, či ho dať dole, či hore...
Pomáha tam dole ten blatník? Čo si myslíš dať ho na horné rúry? Troška by to mohlo ochrániť aj tlmič.?
Tiez mam thorxa a blatnik mam rieseny ako stano vyssie v komentoch.. na sedlove vzpery mi to neslo poriadne uchytit..
ucel to plni, ale len ciastocne - vacsi bordel zachyti, no treba ratat s tym, ze blatova voda frkajuca na sedlovu ruru casom stecie dole.. kazdopadne listie, ihlicie a iny bordel sa mi uz na vahadle neusadza
asi zalezi aj ktory rocnik myslis - ja mam 2019 a tam je 1x11, od 2020 su uz 1x12..
na 2019 su kluky FC-M7000-11-B1 a tie maju retazovu linku 53mm, cize offset 3mm (Shimano pokial viem ma offset na klukach, nie na prevodnikoch)
Tiež trochu mimo témy ale majitelia Thorxov ako mate vyrieseny kosik na flasu, kedze v rame miesto nie je.
Nijako, pouzivam camelback a pride mi to 1000x praktickejsie, nez sa serinkat za jazdy s flasou.. aj tak vzdy jazdim s malym batohom.
Ale inak nove thorxy, myslim ze od 2021, maju aj drziak na kosik.
Nijako, pouzivam camelback a pride mi to 1000x praktickejsie, nez sa serinkat za jazdy s flasou.. aj tak vzdy jazdim s malym batohom.
Ja práveže jazdím väčšinou bez batohu a som zvyknutý na flasu aspon 700ml.
ľudia robili ste aj nejaký upgrade na thorxovi?
brzdy ,riadidlá , radenie ?
osobne som len prehodil na bezduše,a dal spd pedále
ale rozmýšľam nad 800mm lastovičkami a 4 piestikmy
Ja mam Thorx 10.
Menil som prevodnik z 30 na 34.
Potom som menil kazetu 11-46 na deore 11-51.
A tiez som vymenil Sram radenie a prehadzovacku na Shimano SLX.
Este mam prichystane bezdusove pneu, len sa neviem rozhodnut ktory Kit mam kupit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1449233.html#p1449233
Jazdím THORX 30 (2020) a stalo sa ki to, že do “vahadielka” sa mi z kolesa dostal kamienok a chvilku mi trvalo, kým som prišiel na to čo vydáva ten nepekný zvuk.
Objednal som blatník, akurát uvažujem, či ho dať dole, či hore...
Pomáha tam dole ten blatník? Čo si myslíš dať ho na horné rúry? Troška by to mohlo ochrániť aj tlmič.?
ucel to plni, ale len ciastocne - vacsi bordel zachyti, no treba ratat s tym, ze blatova voda frkajuca na sedlovu ruru casom stecie dole.. kazdopadne listie, ihlicie a iny bordel sa mi uz na vahadle neusadza
na 2019 su kluky FC-M7000-11-B1 a tie maju retazovu linku 53mm, cize offset 3mm (Shimano pokial viem ma offset na klukach, nie na prevodnikoch)
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/kosiky/drziak-force-na-kosik-pod-sedlo-cierny.html
Fidlock TWIST SET fľaša, 590 ml, tmavá + univerzálna základňa
37,99 €
MOC 49,99 €Ale inak nove thorxy, myslim ze od 2021, maju aj drziak na kosik.
Ja práveže jazdím väčšinou bez batohu a som zvyknutý na flasu aspon 700ml.
Okej tak nejaké miesto v ráme je
Fidlock TWIST SET fľaša, 590 ml, tmavá + univerzálna základňa
37,99 €
MOC 49,99 €brzdy ,riadidlá , radenie ?
osobne som len prehodil na bezduše,a dal spd pedále
ale rozmýšľam nad 800mm lastovičkami a 4 piestikmy
Menil som prevodnik z 30 na 34.
Potom som menil kazetu 11-46 na deore 11-51.
A tiez som vymenil Sram radenie a prehadzovacku na Shimano SLX.
Este mam prichystane bezdusove pneu, len sa neviem rozhodnut ktory Kit mam kupit