Diki za rady
ak je to vobec bike a brzdy to skoro nezvladli (nebol moj iba zicany na tyzden) zadny tlmic škrečal jek drbnuty a skoncilo to ze odyslo hlavove zlozenie
musite uznat ze si zaslusim divokeho plnokrvnika
prosim odpovedajte iba na to co sa pytam, lebo uz ma irirtuju poznamky niektorych jedincov o tom aky som sprosty atd... proste I DONT CARE
Kazdopadne, mas peniaze? Tak si kup co chces (a nepytaj sa na farbu)
A myslím si, že sa dva krát spustíš a budú ťa bolieť nohy, ruky, skramensky predlaktia a prsty - aj keď sa to nezdá, zjazd dá ľudskému telu riadne zabrať (najmä ak máš 45kg).
Myslím si, že bude odradzujúce jazdiť na priveľkom bicykli (pre teba je momentálne M-ko nevhodná veľkosť), priťažkom bicykli (váži cca 40% tvojej telesnej váhy a ver mi, nebude to zábava)
Len tak okrajovo pripomeniem, že to Demo alebo aj Status, ktorý nevyhnutne potrebuješ má v porovnaní s konkurenciou veľmi zlú výbavu, to znamená horšie brzdy, nie najlepšie odpruženie, gramy navyše vďaka horším komponentom. A všetky tieto veci ovplyvnia zážitok z jazdy...
PS - si naozaj sprostý, ak chceš začať jazdiť bez prilby a chráničov a namiesto nich radšej zaplatiť za nápis Specialized...
posledný komentár: 3. 4. 2025 o 20:23