Diki za rady
kratka rekapitulacia:mam 14 rokov som zaciatocnik ale nebojim sa robit blaznovstva preferujem FR/DH mam 45 kg a 160 cm a chcem sto pro spešla ale hore kopcom jazdit nebudem (vytlacim alebo do mierneho kopceka videm aj s 18 kg bikom mam skusenosti so zelezom
PS: Demo je celkom hrave na dh bike
Jednoducho robíš hlúposť a sám sa budeš facepalmovať, keď ti dôjde čo si to vlastne urobil, ako si naložil s €, ktoré si mal. Viem to z vlastnej skúsenosti, tiež som mohol mať lepší bike, lenže u mňa je problémom netrpezlivosť, nie úchylka na Demo...
Toť vše, opúšťam túto tému - už ma nebaví bezcielne dohovárať takémuto špecifickému endemitovi
Ked chces nadupaneho specla tak naprv chod k mamke, vrat jej 2000 nech ti ich odlozi, aby si si neskor kupil dalsi bike. S 1000€ chod do predajne a kup najnadupanejsie HTcko ake maju.
PS:Chcem 100pro spešla
PS2:páči sa mi a je namakany podla pinkbike
PS3:nikto ma nepresvedci o opaku
Toto asi spravil kazdy uzivatel ked si precital tuto vetu
Rýchlo si oprav I-čko v slove zlí na Y /zlý-jeden človek/. Bo Jezus , laco , astro sú na blízku a len striehnu , kto a čo gramaticky nesprávne napíše , aby sa mohli realizovať..
Priatelia , nedá mi ...no , ale musím Vás poprosiť , aby ste sa zdržali hanlivých a urážiek plných komentárov. Čo ale treba na mladom "mužovi" oceniť je neochvejná tvrdohlavosť v presadzovaní si svojho názoru...Bude z neho dobrý ak nie bajker tak politik určite - skoro ako náš predseda F...
Ja som len rád, že sa nemusím pri 45kg trápiť v nejakej technickej pasáži s 20kg Demom - uvidíme, či ho vôbec vynesieš po schodoch
(podpi***** neberte to osobne
posledný komentár: 3. 4. 2025 o 20:23