Už som prestal používať pevnú vidlu .Bicykel by sa mal troška húpať . Na zimák som dával pevnú a človeka hrozne triaslooooo ! Celoročné využitie ?? Uvidíme !
to:maros1974
inak na tu tvoju salsu si mozes skusit dat toto: http://45nrth.com/products/tires/wrathchild ked si do 45nrth zalubeny, a mas to aj v 4,6 s hrotmi a to by sa ti tam mohlo zmestit
inak dillinger 5 s hrotmi zozeniem ks za 220e a nie 300e
to:ramon1
preco borealis Crestone a nie Echo?
crestone asi neda 5", ci?
a ako to chces postavit, lebo aj ja som uvazoval kluky Next SL, sram GX pohon 1x11, DTswiss kola, next SL-sedlo, rajdy, brzdy shimano XT koli vahe alebo Hope.....
dik
a este jedna ponuka: pokial by ste vedeli o niekom, tak by som ponukol na predaj FELT DD30 2016, rok stary, 650km, vaha 14kg, velkost 21", L ja mam 188cm, 90kg a sedi super, povod cena 1470e, ponuka okolo 1000e (dohoda mozna), dovod chcem skusit postavit lahsi bajk, inak jazda je super, mam prerobene na 1x10, raceface 30T vpredu
to:maros1974
inak na tu tvoju salsu si mozes skusit dat toto: http://45nrth.com/products/tires/wrathchild ked si do 45nrth zalubeny, a mas to aj v 4,6 s hrotmi a to by sa ti tam mohlo zmestit
dik, znie to dobre, medzicasom som ju zohnal v jednom shopeza 240e, ale tvoja cena je stale lepsia. Aj som zvazoval ci ju kupit do zadnej stavby na salsu kam sa napr 100mm raf nezmesti. mam tam osadenu vanhelga, co je papierovo 4,6', ta fici ok. Rafik tam mam 80mm. teraz spekulujem ci ta zadna stavba znesie na 80mm rafe 4,8' dillinger5ku, alebo ci radsej, pre istotu kupit ohrotenu dillinger 4'....
mozno ti to pomoze sa rozhodnut. ja mam v zadu dillinger 5 s hrotmi na 80 rafe DTswiss, a na nom ma vysku 89,64mm (od hrany rafika) a sirku 108,66mm.
mozes zmerat a uvidis ci ti vleze, u mna v rame feltDD30 je miesto 11-17mm este. su to namakane plaste a absolutne hodne tej ceny. som sa viac krat vysypal na lade pod snehom s Jumbo Jim ( tie su max do sucha alebo ked mas stastie tak ustojis, ale svoje max dosiahnu v narocnych podmienkach dost rychlo) a povedal som si dost. tu cenu som mal od jedneho rakuskeho dealera/znameho.
no to mas pravdu, dnes som bol aj ja nad malinovou a v polmetrovej kaluzi pri ranci uz asi po 10x som to vzdal a isiel radsej domov, bodaj by zase zacalo mrznut
chalani inak uz som z toho na nervy, cele dni kukam tie weby a neviem sa rozhodnut, do coho by ste sli, salsa mukluk, 9:zero:7 whiteout alebo norco Ithaqua - vsetko pevna vidla, carbon, 26x4,8"; 1x11
Za mna norco,je to asi vec vkusu ,dost mi pridu podobne tie modely celkovo,skoro všetko je to hodene na srame a už len zavisí od penaženky,či vezmeš carbon alebo hlinu
ty si ako spokojny s tym farleyom, vaha? jazda, radenie..... rozmyslal som aj nad farley 9.8 alebo fatboy od spesla.
este aku mas velkost? a ako sedi? ja mam 188cm
dik
chalani inak uz som z toho na nervy, cele dni kukam tie weby a neviem sa rozhodnut, do coho by ste sli, salsa mukluk, 9:zero:7 whiteout alebo norco Ithaqua - vsetko pevna vidla, carbon, 26x4,8"; 1x11
... Borealis Echo M 1 rok jazdené 1X11 60.000 CZK / BikeBrothers/ ...
a ak máš love nové Echo alebo Creston / ľahší rám 1220 gr. , pretekárska agresívna geometria , pevne osky, made in USA .../
danyH ja som naximalne spokojný s mojim farleyOm.je to sice 7micka v hline,vaha 13.2kg ale bez problemov sa da ist pod 13kg.Velkost mam 17.5, k mojej vyske akurat, ale v Oslanoch mali aj väčšiu veľkosť,minimálne na skúšku gut.Za môjho som dal 1200e ako demo s predajne, takže to bolo bez vahania.postavene na GXku akurat brzdy som dal komplet XT M8000 aj s kotucmi
ok, mozme sa dohodnut beham tade hore dole, inak by ma aj zaujimala trasa co beha gulfast, niekde som na ich videu videl ale som to nestihol presne, videl som ze idu na kanianku, niekde popod bozkovie laz a na sutovske cez bojnice spat, ak mate nejake gpx tak dajte nech vyskusam ci nie som cajovy teraz v zime dik
Ak mám byť sprosto úprimný ..***** si to bratm. Tá farba je ako základná farba z Defendera spred 40 rokov ...nejde k čiernemu rámu, k nápisu SALSA , ani k nápisu na tých pekných pneumatikách . Za mňa vyhodené love a na funkčnosti ti to tiež nepridá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
preco borealis Crestone a nie Echo?
crestone asi neda 5", ci?
a ako to chces postavit, lebo aj ja som uvazoval kluky Next SL, sram GX pohon 1x11, DTswiss kola, next SL-sedlo, rajdy, brzdy shimano XT koli vahe alebo Hope.....
dik
dik, znie to dobre, medzicasom som ju zohnal v jednom shopeza 240e, ale tvoja cena je stale lepsia. Aj som zvazoval ci ju kupit do zadnej stavby na salsu kam sa napr 100mm raf nezmesti. mam tam osadenu vanhelga, co je papierovo 4,6', ta fici ok. Rafik tam mam 80mm. teraz spekulujem ci ta zadna stavba znesie na 80mm rafe 4,8' dillinger5ku, alebo ci radsej, pre istotu kupit ohrotenu dillinger 4'....
mozes zmerat a uvidis ci ti vleze, u mna v rame feltDD30 je miesto 11-17mm este. su to namakane plaste a absolutne hodne tej ceny. som sa viac krat vysypal na lade pod snehom s Jumbo Jim ( tie su max do sucha alebo ked mas stastie tak ustojis, ale svoje max dosiahnu v narocnych podmienkach dost rychlo) a povedal som si dost. tu cenu som mal od jedneho rakuskeho dealera/znameho.
este aku mas velkost? a ako sedi? ja mam 188cm
dik
... Borealis Echo M 1 rok jazdené 1X11 60.000 CZK / BikeBrothers/ ...
a ak máš love nové Echo alebo Creston / ľahší rám 1220 gr. , pretekárska agresívna geometria , pevne osky, made in USA .../
Edit: M ti bude malé ...
Cena zmeny farby na oboch rafoch 120eur (50 foliovanie, 10rozpletanie,50zapletanie, 10niple).
Ja som velmi spokojny zatial, este tie svietiace napisy na biku chcem nejak zneutralizovat pred letnou sezonou.