Poradte prosím nejaký dobrý MTB do tých 2300 e ,,,,, mám 190 cm a neviem aku mam zvolit velkost kolies či 27,5 alebo 29 a aký bike teda by bol fajn . Jazdíme vačšinou cross country zmiešané z endurom ...
Vsak som ti to pisal na tejto strane kedy sa predstavuju nove modely, aj citaj .... XTR sada ta trapit nemusi, v tej cenovej relacii sa nepohybujes ani nahodou. Co si chcel povedat o tom osadeni som teda nepochopil. Shimano uviedlo teraz novu sadu XTR tak vsetky 2015 modely ktore budu mat XTR budu mat tu novu. Vypredajove 2014ky budu mat mat samozrejme tu staru(uvedenu tusim v roku 2011).
Aky mas problem zo servisom? Namaznie, nastavenie a vymenit retraz ti spravia v kazdom obchode. Fuc bude preto ze sa vypreda, Vela dobrych bajov aktualneho modeloveho roku je vypredanych v maju/ juni a nezostane ani kus, pripadne len nejake sialene velksoti.
ris41 mas ty vobec jasne co chces jazdit a za aky budget? Ten cube zlacnie nikedy v oktobri 2014 a -20% tam bude mozno vo vypredaji az po vianociach, navyse je to 29" ladena do endura ( RS Pike, Sram XO..) Radon slide130 je viac trail/am bike urcite slapavejsi
Hlavne by som sa nespoliehal na to ze bike ktory si si vybral bude k dispozicii aj na jesen alebo dokonca v zime.. Napr. Niektore modely od canyon su uz mesiac vypredane a toho roku uz ani nebudu.. takze by som si dal pozor na ten tvoj optimizmus ze pockas do jesene na zlavy, lebo sa moze stat ze uz nebudes mat z coho vyberat
Direct sale znacky(YT, Canyon, Radon) mavaju minimalne vypredaje a na zostatkove kusy (pripadne poskodene/vratene zasielky)...a je naivne sa spoliehatze si kupis bike kt si vyberies v pozadovanej velkosti, cene a bude este dostupny.
NO pravdepodobne idem psotupovat nasledovne ... zavesim sem na izerat moj tedajší bike ked sa preda hned kupim jeden z tých CUBOV s 10 % zlavou ktoru mi nas predajca automaticky dava
Volil by om strednu cestu medzi nimi 130mm http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/bike.html?b=3261#tab-reiter2 za 2000 mas rovnake osadenie ako na tom stingu 140(XT/slx), akurat vidla je klasicka 32ka co bude bohato stacit a ako bonus dostanes aj reverb sedlovku za ktoru by si inak dal aspon 200. Skritizovat mozem zas len brzdy elixir 5 ktore by som vymenil osobne hned aspon za deore (60€) ale to je moja osobna preferencia.
Ak by som musel vybrat z tych dvoch tak to zalezi od stylu, pisal si co chces a ako jazdit na to su dobre oba. Takze to rozhodne fakt ake okrajove pouzitie bude mat ten bajk. Napr ja som volil 120ku lebo casto chodime aj len tak na vylety po +- rovinkach, sotolina, asfaltky. A popri tom jazdime aj traily na ktorch to nejak extra nepustame a idem skor do pohody a opatrne. Tu je ideal 120ka. Na druhu stranu mozes jazdit tie iste traily ale budes tomu nakladat a obcas kuknes aj do terenu kde su doma enduro biky. Asfalt a rovinky len z nudze. Potom chod urcit do 140ky.
JAsne Ten canyon je Fajn ale preferujem CUBE a som počul že tá "Reverbka" je dost poruchová radčej by som si dokupil King shock sedlovku .... a JA jazdim dost Agresivne Skáčem rád a často po horských cestách asfalt velmi nemusim na takomto bicykli a vlastne dvôvod kupi je to že bike čo mam teraz CUBE analog 29 je proste slabý material pre mna proste potrebujem pevnejší atd. akurat troška ma irituje To že brzdy su Deore a aj tie kluky ale to by nemuselo byt až tak zle takže ak by to nebol taký deficit tak by som sa priklonil radšej k tej 140ke
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A na inzerovanie je tu predsa bazar.
http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/Slide-130-29-8-0_id_24902_.htm
http://www.yt-industries.com/shop/de/Bikes/Trail/Wicked-650B
?
Ak by som musel vybrat z tych dvoch tak to zalezi od stylu, pisal si co chces a ako jazdit na to su dobre oba. Takze to rozhodne fakt ake okrajove pouzitie bude mat ten bajk. Napr ja som volil 120ku lebo casto chodime aj len tak na vylety po +- rovinkach, sotolina, asfaltky. A popri tom jazdime aj traily na ktorch to nejak extra nepustame a idem skor do pohody a opatrne. Tu je ideal 120ka. Na druhu stranu mozes jazdit tie iste traily ale budes tomu nakladat a obcas kuknes aj do terenu kde su doma enduro biky. Asfalt a rovinky len z nudze. Potom chod urcit do 140ky.