Nezvyknem to tu komentovat, ale ten bike je jednoducho supa Krasne zladeny a tie kolesa.. mmmm, ceresnicka na torte. Pacili sa mi dovtedy kym som nekukol co stoja Ale fakt parada, pre mna najkrajsi a najzaujimavejsi bike za poslednych 1988 stran
Normale od srobika kupis ram komponenty potunis dremelom,vsetky sroby,podlozky matky vymenis za titanove alebo hlinikove a je to -:)
Potom pozres na cenovku a zistis ze 10000 Etiopcanov mohlo za to cely rok jest
Takto nie, zatial len tak ako som kupil tak to slo na bajk kupil som ram, kolesa, komponenty atd a skladalo sa. Nejake male veci mi ostali z inych bajkov a dali sa pouzit.
richardB, pekny bike. jazdil som takeho ghosta (SE 5000), velmi tuhy a pevny ram. cenovu hladinu neries, dolezite je, ze jazdis a ze mas z toho radost.
To hej ale zatial sa s nim lucit nebudem, jeho robustnost mi dodava pocit istoty V buducnosti ale urcite pojde lahsia kazeta (min 1175, pripadne garbaruk 10-46 sa mi celkom paci) a predny upinak bez tej skaredej packy
SPD jedine ak na HTcko, koketujem trosku s myslienkou druhych tretier a mat jedny na spd a jedny na platformy.. ale neviem kedze HTcko zacinam vyuzivat skor na zimu a tam sa rychla noha z pedala hodi Proste uvidime..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vždy som sníval o tom vyskladať si vlastný bike.
Vyzerá krásne
A niesu tie kolesá moc tvrdé?
Fakt ma to zaujíma, lebo na motorke je to bohovsky cítiť, keď máš výplet vs. pevné x-lúčové koleso
Ako od srobika? Po jednotlivych komponentoch ano.
Potom pozres na cenovku a zistis ze 10000 Etiopcanov mohlo za to cely rok jest
A uz ho mam 4 roky
Wish fulfilled
Aj SPD určite pride na rad.. ale vseto ma svoju postupnosť
A ano, na Sparka pedale. Bo bez pedalov by sa zle bicyklovalo