cca 192cm a rozkrok 94cm,moderne biky sa pre dlhanov moc nerobia,kazdy novsi bike ktory som si nastavil podla seba vyzeral divne az na otcovu 26 palcovu meridu vo velkosti 24
asi si šiel viacej po cene a bez skúšania lebo pre 192cm určite dost značiek kde by ti geometria mohla lepšie sediet. Na tom druhom obrázku to vyzerá o niečo lepšie snad ti ten bike bude sediet, osadený je dobre. Nerozumiem ale značke kde je písane nieje vhodné pre allmountian a reklamné video s bikom jazdec jazdí allmountain.
cca 192cm a rozkrok 94cm,moderne biky sa pre dlhanov moc nerobia,kazdy novsi bike ktory som si nastavil podla seba vyzeral divne az na otcovu 26 palcovu meridu vo velkosti 24
praveze sa konecne robia biky pre dlhanov ktore sedia a niesu len zbastlene aby nejak boli
pri mojej vyske sa musim riadit vyskou sedlovej trubky 560mm mal stary model meridy,540mm ma canyon a giant 520/500 maju ostatne znacky ,napriklad na kross earth 2.0 pri 500mm mi bola sedlovka kratka,jedine co potrebujem posunut je predstavec este do + a asi aj kratsi dat, lebo ma boli chrbat ale to je dan za xc-cko
vaha je cca 12.8kg s pedalmi a dusami v kolesach
Teleskopka je na policke - imbus je cenou za jednoduchost, zdvih ak bude moznost tak mozno 130. Vpredu je Aggressor, ale opacne, kedze uz ma nieco zasebou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
som dlhan tak sedlovka tak vysoko musi byt, jedine co som este nastavil je sedlo do roviny a iny predstavec aby boli riaditka vysie
defe95
Skús ho odvážiť, koľko to reálne má pri veľkosti XL.
Díky
praveze sa konecne robia biky pre dlhanov ktore sedia a niesu len zbastlene aby nejak boli
vaha je cca 12.8kg s pedalmi a dusami v kolesach