wheey : mne sa ta spodna ramova trubka paci....ovela krajsia je ako keby tam mala byt len taka rovna ...to by vyzeralo ako skladane z lesenia
tmax : neviem co sa ti nelubi....tvarovana je len spodna ramova trubka...a mne sa lubi nie vyska sedla este nieje nastavena sak este som ani spd-cka nestihol nahodit
nechapem, co vsetci mate s tymi ohnutymi rurami, na dnesnu dobu je to celkom umierneny dizajn, co potom povedat na giant, specialized, Rocky Mountain....
Je tu veľa pekných bajkov ale tento mi vyrazil dych!!!
Zatial provizorne vyskladany SC Blur XC carbon. Predok 120 mm, zadok 105 mm.
Hmotnost tak ako je (s pedalmi): 10,18 kg.
Planovana vymena: zadny plast (teraz UST), sedlovka Thomson Masterpiece, predstavec New Ultimate, gripy Esi, kosik Bontrager RXL, mozno upinaky a sedlo.
Hmotnost by mala klesnut pod 9,9 kg. Vsetko funkcne s vydrzou, ziadna vitrinka.
Že ide o módu, nikomu neberiem. Ani to, ak sa taký dizajn niekomu páči. Ale môj osobný názor naň vystihuje tento smajl
skor som mal na mysli, ze ked to nezachadza do extremov, tak mi to nevadi(vid tento konkretny pripad), na niektorych spesloch a giantoch, alebo aj nineroch a dalsich to je uz cez ciaru...
nie je nejaky cudny pomer kolies a ramu?pripada mi čapatý
capaty??
vobec nieje capaty...mozno je to fotkou..lebo namiesto beznej 4:3 som fotil 16:9....lebo keby to fotim 4:3 tak ma jedna foto 6 mega....takze mozno tym pomerom stran sa to stalo ze ti pride capaty....ale ver tomu capaty vobec nieje:-D:-D:-D
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
By sa mohol nazývať skôr "Infarkt", pri pohľade na tie pokrútené rúry... Výšku sedla snáď ešte nemáš nastavenú.
wheey : mne sa ta spodna ramova trubka paci....ovela krajsia je ako keby tam mala byt len taka rovna ...to by vyzeralo ako skladane z lesenia
tmax : neviem co sa ti nelubi....tvarovana je len spodna ramova trubka...a mne sa lubi
tmax...sak ja ti tvoj nazor neberiem...ale ja mam rovnaky nazor zase na rovne trubky
Hmotnost tak ako je (s pedalmi): 10,18 kg.
Planovana vymena: zadny plast (teraz UST), sedlovka Thomson Masterpiece, predstavec New Ultimate, gripy Esi, kosik Bontrager RXL, mozno upinaky a sedlo.
Hmotnost by mala klesnut pod 9,9 kg. Vsetko funkcne s vydrzou, ziadna vitrinka.
skor som mal na mysli, ze ked to nezachadza do extremov, tak mi to nevadi(vid tento konkretny pripad), na niektorych spesloch a giantoch, alebo aj nineroch a dalsich to je uz cez ciaru...
capaty??
vobec nieje capaty...mozno je to fotkou..lebo namiesto beznej 4:3 som fotil 16:9....lebo keby to fotim 4:3 tak ma jedna foto 6 mega....takze mozno tym pomerom stran sa to stalo ze ti pride capaty....ale ver tomu capaty vobec nieje:-D:-D:-D