tak 5 rokov na hlavny trojuholnik ti je nahovno, ked praskne, tak to bude zadna stavba, preto na nu davaju vynimku...mne to pride trochu necestne vycapit velky znak 5 rokov zaruka na ram a to, ze to neplati aj na zadnu stavbu daju len do podmienok, ktore si musis stiahnut....kazdopadne toto je novy model, takze nikto nevie ako natom realne bude....
tak 5 rokov na hlavny trojuholnik ti je nahovno, ked praskne, tak to bude zadna stavba, preto na nu davaju vynimku...mne to pride trochu necestne vycapit velky znak 5 rokov zaruka na ram a to ze to neplati aj na zadnu stavbu daju len do podmienok ktore si musis stiahnut....myslim ze to nieje o mohutnosti trubiek, staci pohladat nejake starsie kusky, najdes po nete celkom dost obrazkov....
spesl dava dozivotnu,,, jedneho dna ked mi pukne stary spesl, uz ho ani nebudu poznat ... ale priznajme si fakt... ako casto menime biky?? kazde 3, 4 roky??... aj tak to skonci u predaja a kupy noveho... takze nejaka zaruka ci uz 5 rocna alebo dozivotna na hlavny trojuholnik je irelevantna....
Rumakk moj force vydrzal 2 roky a 3 mesiace mal som v plane ho predat, ale nestihol som to....kedze model sa uz nevyraba a nahradne zadne stavby neexistuju, tak jeho zivot sa skoncil
Su znacky, kde nie je problem kupit nahradny diel ani na 10 rocny ram. A su znacky, ktore poslu novu zadnu stavbu ked im posles fotku ten starej puknutej..
ani s tou doživotnou to nie je úplná výhra istý výrobca sa tiež "chvastal" že dáva doživotnú záruku na rám, ovšem malými písmenkami tam bol dodatok, že životnosť rámu určuje na 5 rokov
No, ze top znacka, jednonôžka, dvojplacka a bezduse, tak som cakal, ze by to mohlo byt aj tesne pod 11. Neviem kde su rezervy (nestudoval som ten setup), ale este asi nejake su, nie? Samozrejme realne je to polkilo nepodstatne, hlavne pri Tvojej vykonnosti.
tak rezervy sú jasné...na takomto biku sú to vždy kolesá, ale tak ENVE s nejakými ultralight pneu tam dávať neplánujem...M-ko veľkosť v pôvodnom setupe má 10,8
tak Enve tam davat nemusis, ale s lahsimi kolesami za rozumnu cenu by sa este dalo pohrat. kolko vazia tie aktualne? zase velka nevyhoda kolies z Cannonu je ta, ze sa tazko predavaju
kilečko dolu? to je vtip? zase tie kolesá nevážia tonu... nevážil som ich, ale na b-f teraz chalan kúpil tohto Scalpela v M-ku a na staršom Scalpelovi mal Envečka a to je vždy to porovnanie trošku skreslené...
lenze si treba uvedomit, ze dozivotna zaruka neznamena do konca vekov, ale do konca zivotnosti daneho modelu. Takze ak sa nejaky model robil 5 rokov, tolko trva aj zaruka, potom je uz len na vyrobcovi, ako dlho bude drzat diely skladom, ak vobec
A ak sa robi 2 roky, tak kupujuci ma smolu. Pomenujme to pravym slovom .. odrb na zakaznikovi. Zaruka ma byt jasne definovana v kupnych podmienkach, taketo vagne slovne spojenia si potom predajca/vyrobca vysvetli vzdy tak, aby kupujuci utrel hubu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
spesl dava dozivotnu,,, jedneho dna ked mi pukne stary spesl, uz ho ani nebudu poznat
Hod tu prosim odkaz na tu cz stranku...nedari sa mi ju najst, vdaka.
ale?
a ak to je na kolesach co je rotacna vaha...
http://www.fdfbikeshop.cz/cs/commencal-2015