- Ghost kato fs 5 2017
- Ghost slamr 4 2017
- Giant trance 2 ltd 2017
Meriam 175cm, vazim 80kg a bike chcem na jazdenie trailov po Povazskom Inovci, ziadne skakanie, ale jazdu dole si chcem uzit.
Ktory z tychto bikov by ste mi odporucali a preco? Zaujimali by ma aj nazory tych, co tieto modely maju. Osobne sa priklanam k tomu slamru, ale kato je na tom vybavou podobne a lacnejsi a trance s maestrom ma tiez dobre recenzie, tak neviem. Pripadne mozete poradit inu znacku.
Vopred dakujem za vase rady a nazory.
posledný komentár: 18. 10. 2016 o 21:14
posledný komentár: 1. 3. 2016 o 11:36
Nejaky majitel Ghosta slamr alebo kato sa nenajde???
Ale kazdemu sedi nieco ine
Este by ma zaujimala jedna vec, kolko cca stoji vymena lozisk a capov na Giante trance? Bude to prvy full (predtym som mal ht) a nemam paru, kolko tato vymena stoji. Tak nech viem, s cim ratat. Dik
On pred zimou menil vsetky loziska ale treba ratat so servisom ako vislice tlmica a podobne. Uz to niesu biky na 10 rokov
Mne sadol baik ze uplne super vsetko je viac menej dobre
Akurat som dokupil teleskopku ale co bolo pre mna sklamanim boli brzdy pri dlksich zjasdoch som ich uplne zavaril ze vobec nebrzdili tak som sa nasral a kupil nove?
Ale za mna urcite giant?
ja som za 2000 km nezamkol tlmič ani raz lebo na to nemam dôvod ak sa chce niekto hnať za časmi tak nech si kupi Ibis ripley alebo niečo s menšimi zdvihmi.