potreboval by som poradit bike do 25 000 vaha cca do 15 kg aby sa s nim dalo slapat dokopca ale aby to bolo nieco pevnejsie aj na zjazdy - mozno aj freeride. dakujem najlesie aj zo zadnym odpruzenym
Ty si povedal ze za tu cenu sa asi tazko neco zozene, a ked mu chcem pomoct tak zacnes ake su to o nicom brzdy, ale poviem ti ze lepsie ako vecka, a brzdy sa daju vymenit, alebo sa da dohodnut s predajcom...takze to problem neni.
ED: a este nevies citat???je tam napisane:Magura Julie Disc hydraulické 180/160kotúč
prosim modov aby to zmazali a upozornili arcrueho aby sa naucil citat on. dakujem.
staci ak kliknes pri jeho prispevku na ten vykricnik bral by som reigna.
inac aky ram by ste vybrali na AM:EN author arh +
gt i drive 5(podla mna dost maly zdvih)
kona stinky
???
jd5820 z uvedených ani jeden
Author celkove sucks, GTčka sú dosť ťažké... a Stinky je FR a nie AM.EN, to by som skôr pozeral Coilairy a Dawgy, Konu veľmi nemusím - ja som sa zapredal trikolóre, žabkám a slimáčikom
jd5820 z uvedených ani jeden
Author celkove sucks, GTčka sú dosť ťažké... a Stinky je FR a nie AM.EN, to by som skôr pozeral Coilairy a Dawgy, Konu veľmi nemusím - ja som sa zapredal trikolóre, žabkám a slimáčikom
chcem nieco pouzite do 10000(najlepsie aj z vidlou) a coloaira som nikde nenasiel. je ten arh az taky zly?
este raz sa spytam: aky najlepsi ram(full) by bol na take AM:EN jazdenie do 10 000?(najlepsie aj z vidlicou) nic som nenasiel(okrem toho authora) zdvih tych 150mm. asi najskor bazar.
nič poriadne do 10 aj s vidlicou nekúpiš...len samotný rám do 10 nebude nič moc...
možno Giant AC, Rock Machine Adrenaline 4000/5000, Kona Coiler, RB Monster...
Ruxu by som scel aj ja, ale kedze mam ram povodne na 100mm zdvih tak ja by som bral rux 130mm, lebo vecsi zdvih moze poskodit ram http://www.sportove.sk/?produkty&produkt=rux-e-130-26-28-a-h ale rozmyslam aj nad novym durom, lebo mam nedostatok financii , tak neviem ci bude duro lepsia ako moja terajsia (jedine nebude kopat)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kona Coiler
Giant Reign za 27000
atd atd..
kolko váži ten giant?
ED: a este nevies citat???je tam napisane:Magura Julie Disc hydraulické 180/160kotúč
prosim modov aby to zmazali a upozornili arcrueho aby sa naucil citat on. dakujem.
inac aky ram by ste vybrali na AM:EN author arh +
gt i drive 5(podla mna dost maly zdvih)
kona stinky
???
Kona Coiler
Giant Reign za 27000
atd atd..
PLS mohol by si mi poslat link na niake info o tom biku - bazar
chcem nieco pouzite do 10000(najlepsie aj z vidlou) a coloaira som nikde nenasiel. je ten arh az taky zly?
myslíš ten reign? tak tu máš kontakt na predávajúceho:
mail - [email protected]
ICQ - 315133707
tel - 0902366835
možno Giant AC, Rock Machine Adrenaline 4000/5000, Kona Coiler, RB Monster...
Nez zacnes niekoho urazat ,ze nevie citat tak sa najprv nauc citat sam!
Ak chces poriadny bike tak vidla ta bude stat +- rovnako ako ram