https://www.kellysbike.com/sk/cross-c928/phanatic-30-teal-p67916
dikicko
posledný komentár: 8. 1. 2018 o 17:35
posledný komentár: 11. 3. 2016 o 10:25
posledný komentár: 19. 6. 2015 o 13:17
posledný komentár: 14. 7. 2014 o 10:28
posledný komentár: 22. 3. 2014 o 9:01
Bicykle v rovnakej cene budu priblizne rovnako osadene, ak si zrovna nevyberies nieco ako Cannondale, Trek ci Specialized.
Ak vyberas medzi Kellys, CTM, Dema, Merida, Author, ... bude to to iste. Skor ide o to, co realne zozenies. V miestnom shope napriklad maju posledny Kellys a neviem ci prave tvoju velkost.
cize z tych troch znaciek co si dal su lepsia volba? skusim popozerat
Pri rekreacnom slapani po hradzi si rozdiel Alivio/Deore nevsimnes. Ten "50" ma 10 kolecko, kdezto "30" len 9. Takisto pre tento styl jazdy ziaden rozdiel.
Moje poziadavky su slusne brzdy, spolahlive radenie aj pohon a idealne odpruzena vidla so zamkom na riaditkach a dovrym komfortom (ked budem mat prcka vpredu, aby neschytal supu ked nabehnem na nerovnost ?). Zaroven by som chcel aby tam pasovala detska sedacka, hlavne dozadu. Neviem, ci su nejake markatne rozdiely v ramoch, na ktore by nemuseli sedacky pasovat. Mame objednanu Thule Ridealong.
Meriam 178cm a rozkrok je cca 81cm. Vaha 92.
Rozpocet mam cca tych 800, ale ked bude nieco za 500 co splni moje poziadavky, len sa potesim ?
Minule sa na bazari predaval KTM Legarda Race 2018 za 750, ci Specialized Crosstrail Elite Carbon za 850. Neviem ci to nie je zbytocny overkill na moje vyuzitie.
Budem vdacny za kazdu radu a usmernenie.
Vidlicu chces vzduchovu, ked nezozenies s nou, tak jednoducho vymenis.
Brzdy- zakladne Shimano brzdia nad ocakavania dobre.
Co sa tyka brzd, takze ak spravne chapem, staci, ze su Shimano, hydraulicke a malo by to byt ok.
Mas nejaky navrh na znacku pripadne typ, co by mohol byt dobry pomer cena/vykon a co by som mohol pozerat napr aj na tom bazari?
Vdaka
Mozno by som radsej kupil klasicky 29" MTB a pouzil uzsie a menej terenne plaste. Budes z toho mat pevny a rychly bike bez nuntnosti hladania vidlice.
Brzdy - akekolvek hydrauliky Shimano spravia dobru sluzbu.
Mozno by som radsej kupil klasicky 29" MTB a pouzil uzsie a menej terenne plaste. Budes z toho mat pevny a rychly bike bez nuntnosti hladania vidlice.
Brzdy - akekolvek hydrauliky Shimano spravia dobru sluzbu.
Ta alternativa s klasickym MTB sa mi celkom pozdava. Kedze je sirsia ponuka, mozno zozeniem nieco lepsie v lepsej cene a hlavne to, ze vymena plastov je asi jednoduchsia ako menit vidlu a hladat tu spravnu. Je nejaka nevyhoda, ktoru to prinesie? Ci to bude skor o tom, ze ziskam taky univerzal s tensimi pneu?
Pripadne mi vies poradit, ktoru znacku sa oplati riesit? Narazil som na biky od Pells, aktualne su niektore dokonca skladom a vyzeraju mat dobry pomer cena/vybava. Ale nevidel som na nich vela reakcii.
Zaroven, co zvyknu byt lepsie vidly, Suntour, ci RockShox? Ci nieco uplne ine v tejto kategorii?
Vdaka
K vidliciam - zakladne rady Suntouru a RS su podobne, akurat RS je drahsi.
skús sa pozreť na toto, myslím že celkom v pohode za tú cenu :
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/440610/gt-avalanche-elite.html