Ahojte, idem kupovať nový bicykel. Malo by to byť na krátke výjazdy do hory, rozbitý zjazd, sem tam menší skok a cena do 18000Sk. Páči sa mi Kona Blast.. a chcem sa spýtať na vidlu Dart2, ako je funkčne na tom? Dosť čítam na fórach že ponúka malý zdvih proti uvádzanému zdvihu. Zatiaľ som ju videl iba v obchode a je veľmi necitlivá, možno kvôli tej vazelíne, čo tam je natlačená, možno sa zabehne. Oplatí sa pri tomto bajku doplatiť na Rock shox tora? V kaktuse majú naň dobrú zľavu, len neviem či tam je možná výmena za doplatok. Lukáš.
no jazdím blast ročník 2006 a je to fajn bike.geometria mi vyhovuje aj výbava.za tú cenu pohoda.a tá vidla je v takej cenovej relacii asi to naj, ale ak máš možnosť a prostriedky tak si priplať za tú toru:)
no aj mam konu calderu... myslim ze to je dost podobny ram ak nie rovnaky...a mam na nom toru..a myslim ze dobra vidla a aj zdvih je dobry...ak mas peniaze tak priplat za tu toru..a inak si myslim ze aj na kolokram.sk ju maju za dobru cenu...
..tu dobru cenu som myslel na cely bicykel, v kolokram som nasiel iba komponenty. Este by som sa spytal, co vravite na tie mech. kotuce? Vdaka vsetkym za info.
no teraz tam dávajú tuším hayes MX4, keď som ju ja kupoval tak tam boli MX2 a bol som spokojný.už som ich ale vymenil.ale na moje počudovanie brzdili super.najlepšie bude ak si ten bike vyskúšaš.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.