zvazujem kupu bicykla, na bezne jazdenie v terene (niesom ziadny lamac ramov) a kedze nejazdim az tak casto, nechcem do toho investovat priliz velke prachy. Limit som si stanovil na 12.000,-Sk
Vdaka zahajenym vypredajom sa do mojho uzsiehe vyberu dostali nasledovne bicykle.
www.merida.sk
MERIDA Matts TFS 100-V (model 2007) za cenu 11.590,-Sk
Parametre
Počet rýchlostí: 24
Rám: MATTS TFS
Vidlica: SR Suntour XCM-H-LO (80 mm, Lockout)
Brzdové páky: Shimano EF50
Brzda predná: Merida Linear 70
Brzda zadná: Merida Linear 70
Stredové zloženie: Shimano LP28
Kľuky s prevodníkmi: Shimano MC09 CG (42-32-22 z.)
Radenie: Shimano EF50 (3x8)
Prešmykovač: SHIMANO ACERA-X
Prehadzovačka: Shimano Deore Top Normal
Reťaz: Shimano CN-HG50
Kazeta: Shimano CS-HG40-8 (11-32 z.)
Náboj predný: Merida Alloy
Náboj zadný: Shimano RM30-8
Ráfiky: Alex Adventurer Black/NC
Plášť predný: Mission Speed 2.1
Plášť zadný: Mission Speed 2.1
Riadítka: X-Mission Speed Flat
Nástavce na riadítka: X-Mission Speed
Gripy: X-Mission Speed
Predstavec: X-Mission Speed
Sedlo: X-Mission Speed
Sedlovka: X-Mission Speed
Pedále: XC Steel
Hmotnosť: 13.7 kg
Pôvodná cena: 15 490 Sk
Vaša cena: 11 590 Sk
_________________________________________________________________________________________
velosprint.sk
GT Avalanche 2.0 (model 2007) za cenu cca 11.500,-Sk
Detailný popis:
Pevné MTB bicykle s patentovanou konštrukciou TripleTriangle. Široká škála modelov od turistických až po čisto sportové MTB. Vhodné i pre použitie v náročnom teréne / r á m : GT TripleTriangle, Alu 6061, hydroforming, zoslabovaný / v e ľ k o s t i : S17, M19, L21 / v i d l i c a : RST Gila PlusSL, 100mm, LockOut / k ľ u k y : Truvativ IsoFlow, 42-32-22 / o s k a : Truvativ, zapúzdrený / p e d á l e : ATB, Resin-Fe / r e ť a z : KMC IG31 / p r e š m y k : Shimano Acera / p r e h a d z o v a č : Shimano New Deore M530 / r a d e n i e : Shimano STEF50 / k a z e t a : Shimano8, 11-32 / r á f k y : Alloy ATB dvojstenné / p l á š t e : Kenda Nevegal 2.1 / n á b o j e : Alloy QR / Alloy QR / V - b r z d y : Tektro / p á k y : Shimano STEF50 / r i a d i t k á : Alu anatomické / p r e d s t a v e c : GT ATB / h l a v a : Tange Seiki System / s e d l o : WTB SpeedV / s e d l o v k a : Alu Micro adjust / g r i p y : GT DualDensity ATB / f a r b y : červená matná, strieborná / h m o t n o s ť : 13.4kg, Pôvodná cena: 14 499 Sk, cena po zlave cca 11.500,-Sk
Bol by som velmi rad, keby ste mi poradili (ja sa v tom totiz az tak nevyznam) ktory by ste brali vy a hlavne PRECO. Pokial mate dobry typ na iny bicykel v tejto cenovej kategorii budem len rad, pripadne skuste aj uviest v com je lepsi.
Majte sa a dakujem,
Sanc0
a je aj lahsi
a je aj krajsia
neviem si pomoct ale GTckasa mi viacej pacia
a neskusal si pozereat dajake starsie modely? dakedy sa oplati
http://www.merida.sk/prodej/matts-miami-1 napr.
je ich vela to je pravda ale pozri tie ceny vacsinou
a nevravim to preto ze mam jednu doma
je ich vela to je pravda ale pozri tie ceny vacsinou
a nevravim to preto ze mam jednu doma
no sak hej...keby som si mal vybrat medzi tymito dvoma tak meridu...to GT sa mi nepaci
No, neviem ci som dobre hladal, ale nenasiel som nic v podobnej cene co by bolo vybavou lepsie ako GT-cko alebo Merida o ktorych sa tu bavime.
Vsimol som si vyraznejsie zlavy, ale len na drahsich modeloch okolo 30.000,-Sk. Mozno som zle hladal, daj konkretny link.
No, neviem ci som dobre hladal, ale nenasiel som nic v podobnej cene co by bolo vybavou lepsie ako GT-cko alebo Merida o ktorych sa tu bavime.
Vsimol som si vyraznejsie zlavy, ale len na drahsich modeloch okolo 30.000,-Sk. Mozno som zle hladal, daj konkretny link.
link neviem ja som len v katalogu kukal(tlacenom) ale mas pravdu tieto maju dobru vybavu
Celkom sa mi pozdavala, aj posed na nej bol taky sportovejsi (viac skloneny) co mi vyhovuje. Takze zatial to vyzera skor pre tu meridu.
Chcem sa opytat, nenajde sa tu niekto kto ma Metidu TFS 100-V? Zaujima ma totiz jej presna vaha. Je v tom dost chaos, pretoze tlaceny katalog udava 13,5 kg, slovenska stranka meridy 13,7 kg a nasiel som aj stranky kde je uvedena vaha 13,1 kg. Je to pre mna dost dolezity parameter pri vybere a GT-cko je u mna v hre len koli nizsej hmotnosti. Pripadne keby niekto odvazil GT Avalanche 2.0 rocnik 2007 tiez by som bol rad za realny udaj o vahe.
Zatial vdaka Vam vsetkym za vase reakcie.
Sanc0
Znamy mi dal este slusnu zlavu oproti sucasnej vypredajovej cene, takze som celkom happy.
Parametre
Počet rýchlostí: 24
Rám: MATTS TFS
Vidlica: SR Suntour XCM-H-LO (80 mm, Lockout)
Brzdové páky: Shimano Alivio
Brzda predná: X-Mission Comp Cartridge
Brzda zadná: X-Mission Comp Cartridge
Stredové zloženie: Shimano LP28
Kľuky s prevodníkmi: Shimano M341 CG (42-32-22 z.)
Radenie: Shimano Alivio Rapidfire (3x8)
Prešmykovač: Shimano Alivio
Prehadzovačka: Shimano XT Top Normal
Reťaz: Shimano CN-HG50
Kazeta: Shimano HG40-8 (11-32 z.)
Náboj predný: Merida Alloy
Náboj zadný: Shimano RM30-8
Ráfiky: Alex Adventurer Black/NC
Plášť predný: Mission Speed 2.1
Plášť zadný: Mission Speed 2.1
Riadítka: X-Mission Speed Flat
Nástavce na riadítka: X-Mission Speed