Potreboval by som aby ste mi objasnili jednu vec :
Teda napr vo velosprint.sk a v mojom specialized 2010 SK katalógu je Specialized pitch takýto
imghost.sk
A na specialized.com je IBA takýto :
imghost.sk
ale na specialized.com som taký nenašiel a rozdiel neni iba vo farbe ale aj kľukách,brzdách, prešmyku atď. tak sa pýtam prečo? Má to niečo spoločné že SK a US?
Vďaka za odpoveď
posledný komentár: 31. 8. 2007 o 13:47
taký istý ako aj na velosprint...
Možno je rozdieľ v tom, že treba rozlíšiť PRO a COMP...
a keď som túto tému už založil tak sa chcem spýtať už známe otázky : vaše skúsenosti
Trochu sa mýliš - cca pred 35 rokmi, keď dorazila do USA prvá loď plná Golfov a rozbiehala sa reklamná kampaň, tak sa spoločnosť Gulf Oil postarala o súdny zákaz ich propagácie a predaja z dôvodu parazitovania na známom mene. Nemci neváhali a za týždeň-dva si dali vyrobiť nové označenia Rabbit a rovno v prístave ich na autách vymieňali. Do ďalšieho týždňa bola v USA aj nová papierová dokumentácia, reklamné materiály a pod. A Golf (Rabbit) nahradil v USA úspešných chrobákov... Čo táto akcia VW stála, to sa na verejnosť nedostalo, šuškalo sa však o miliónoch mariek.
dakujem za osviezenie vedomosti, to som nevedel,
nevies pochopit ze vybava a aj dizajn sa v roznych krajinach moze lisit? Nikto nie je nikde pozadu, len proste vyrobca ma zratane co kde a za kolko sa mu bude lepsie predavat.
edit: tuší niekto akú farbu má spešl testák
edit2: s tými rajdami je to
BTW...tá Pikea tomu nepristane