na Slovensku sa robia kvalitne bicykle..... zalezi len od cenovej hladiny.... ten co si dal foto, tak nevyzera zle.....
P.S.: kamarat robil donedavna vo "firme", kde sa skladali SUPREMA bicykle.... ked mi popisoval, ako "opravovali" vyrobne chyby (ramy z ciny) tak som az zaplakal..... zevraj uz bolo aj take, ze ked neboli kostry, tak strhavali nalepky z olpranov a lepili suprema... shit ako shit... poslem aj par foto, ak mi da ....
Velmi dobre vyzera, ale co ja viem? Nie som apriori proti slovenskym vyrobkom, prave naopak,ale ta vidla...? Ved skus povies.. ja ma Suntourku s lockaoutom na kellys a ziadna slava.
Velmi dobre vyzera, ale co ja viem? Nie som apriori proti slovenskym vyrobkom, prave naopak,ale ta vidla...? Ved skus povies.. ja ma Suntourku s lockaoutom na kellys a ziadna slava.
takze vravis ze nema dobru vidlu ? ale na len take rekreacne 80km tury by stacila nie?
Ja som niesol svoju suntour vidlu do servisu, lebo pukala. Tvrdia, ze to je taka vidla a ze to nevadi, lebo sa vraj len pruzina pri stlaceni dotyka steny vidly. ja tomu moc neverim, ale zatial vidla funguje.
joj ram to nemusi byt zly ved konec koncov no co pokazis na hlinikovych trubkach ktore ti moze byt jedno ci pozvara cinan alebo slovak..tak ci tak to musi mat nejaky atest ze to clovek nezlomi na prvom koreni...vidla moze byt slabsou strankou toho biku ale ked neni viac penazi tak staci aj to
Boli doby, ked som jazdil po ceste ale aj terene s favoritom z 1962, ktory som vyhrabal u babky v garazi. Mal ocelovu kostru, tri kolieska v zadu a jedno vpredu. Vydrzal som s tym bikom 14 rokov. Teraz je v pivnici, ale stale pojazdny. To len na margo tych 15 Km.Zalezi na sposobe jazdy. aaj taky bike moze jazdit 80 km streky, ked sa s nim vie zaobchadzat. Nemusi ist na nom downhill, ale to myslim kupujuci vie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potom mozme usudit, ci je dobry...
Ale znacka CTM... no neviem
P.S.: kamarat robil donedavna vo "firme", kde sa skladali SUPREMA bicykle.... ked mi popisoval, ako "opravovali" vyrobne chyby (ramy z ciny) tak som az zaplakal..... zevraj uz bolo aj take, ze ked neboli kostry, tak strhavali nalepky z olpranov a lepili suprema... shit ako shit... poslem aj par foto, ak mi da
RÁM : ALLOY 6061 - 19", 21"
VIDLICA : SUNTOUR XCM - lock out
PREHADZOVAČ : Shimano DEORE
PREŠMYKAČ : Shimano DEORE
RADENIE : Shimano DEORE
VIACKOLEČKO : Shimano HG 50/9
PREVODNÍK : SHIMANO
HL.ZLOŽENIE : integrated
SEDLOVKA : KALLOY
SEDLO : VELO
PREDSTAVEC : KALLOY
ROHY : KALLOY
PEDÁLE : VP
REŤAZ : HG 53
PLÁŠTE : TIOGA FACTORY 2,1
RÁFIKY : REMERX - Dragon nit
NÁBOJE : SHIMANO
BRZDY : TEKTRO - V brake
BOWDENY : JAGWIRE
HMOTNOSŤ: 13,7 kg
cena:16 999 , ujko v obchode mi ho odporucil
takze vravis ze nema dobru vidlu ? ale na len take rekreacne 80km tury by stacila nie?
Neviem ako myslienkovou operaciou si prisiel na termin ze by si s tym nesiel na viac ako 15km??