https://kubicasport.eu/kona-honzo-29-2022-gloss-metallic-pewter
https://kubicasport.eu/ctm-zephyr-xpert-29-2022-salviovatmava-siva
Zadný brzdový kotúč
Ja nie som odporca trail bikov a ani ziadnej inej kategorie. Ide tu len o to co napisal chalan ze chce jazdit a co nakoniec kupil.
- chalan sem prisiel uz s favoritom a len si ho chcel odovodnit
- ten popis co dal bol naozaj velmi slaby
- s akymkolvek prvym bikom bude nadmieru spokojny, vsetko mu bude vyhovovat a bude si tukat na celo ze mu tu radili iny bike
Chalan si kupi/l to co chce a spokojny urcite bude.
Az do momentu ked mu nejaky kamarat pozicia na chvilu svoju XC raketu
- chalan sem prisiel uz s favoritom a len si ho chcel odovodnit
- ten popis co dal bol naozaj velmi slaby
- s akymkolvek prvym bikom bude nadmieru spokojny, vsetko mu bude vyhovovat a bude si tukat na celo ze mu tu radili iny bike
Chalan si kupi/l to co chce a spokojny urcite bude.
Nie - ty ho podporis v kupe 15kg Zephyra so 72st sedlovym uhlom. Maticka bozia! Skoncil som, nema to zmysel na tomto fore.
peniakfoto A ty si dal posledny klinec do rakvy s tym svojim odporucanim aby kupil RS Yari so 140mm zdvihom (Zephyr ma vidlu so 130mm). Aby chalan sedel este viac vzadu.
Nic chlapci, majte sa pekne. Viac do tejto temy nenapisem. Vidim, ze sa tu len pretekate kto napise vacsiu blbost.
A prestan s tymi dristami ako som "radil hocijaky bike". Nic take som nepisal. Pisal som, ze tie dva z hlasovania su si velmi podobne, a aj to, ze ak by nakoniec chcel uplne iny, napr. XC ako radil vrabc0, tak tiez nebudem hovorit, ze nie. Kazdy sa nakoniec musi rozhodnut sam, co si kupi a ziadne vyslovene zle volby tu nepadali. To len ty si si asi neuvedomil, ze to nema byt bike pre teba, ani ze tu napisane predpokladane vyuzitie nie je vytesane do kamena, a ani to, ze zakladne Honzo nie je zas nejaky zazrak.
opatrny-lenochod So zavretymi ocami by som JEDNOZNACNE rozdiel poznal. Ide o studenta s obmedzenim rozpoctom, o to viac by si sa mu mal snazit poradit aby si vybral bike, ktory bude vyhovovat co najviac jeho poziadavkam, jazdnemu stylu a okolitemu terenu a nie ho slepo nabadat ku kupe hocijakeho biku s konstatovanim, ze akekolvek rozdiely v geometrii su nepodstatne. Ram a geometria su dolezitejsie ako komponenty. Ale to velke % ludi na tomto fore odmieta prijat.
MatejKap urobil ako najlepsie vedel a teraz bude, alebo nebude jazdit a lepsie si ujasni, ci to bola dobra volba alebo nebola. Rozdiel medzi tymi bikami je maly - za seba by som srdcom kupil tu Konu, ale hlavou rozhodne to CTM.
posledný komentár: 15. 4. 2023 o 13:39