vsetko berem v uvahu, len marecej, zda sa ti karbonova lefta ako normalna vidla
Nie . Karbonova Lefta nieje normálna vidla. A ktorá Lefta je normálna vidla? A ktorý Cannon je normálny? A čo je vlastne normálne a čo už nie? A kde je tá hranica medzi normálnou vidlou a tou inou? A takto by sme mohli pokračovať donekonečna.
Proste: Cannon vôbec nieje bežný bike pre "bežných" ľudí. Koľko ludí je ochotných vyhodiť 200 papierov. A ten kto vyhodí 200 papierov nechce na biku " normálne "veci. Chce proste ***** a lefta patrí medzi ***** či karbónová, alebo hocijaká iná.
Hm, tak táto mašina je trošku rozdielna od toho starého horského, čo mám doma. Má síce 21 prevodov, no minule som na ňom ledva prešiel 45 km (to nebol nedostatok mňa, ale bicykla ).
milý nový priateľu...nie je tvojou povinnosťou pisat ...všade kde sa dostaneš .... v tvojom prípade by som povedal že by bolo vhodne skôr NAOPAK...
dakujeme všetci
Proste: Cannon vôbec nieje bežný bike pre "bežných" ľudí. Koľko ludí je ochotných vyhodiť 200 papierov.
no cannon je uplne bezna znacka ktora akurat u nas nieje taka rozsirena.. a nie je ani taka mega draha, by som povedal ze porovnatelne.. kukni si najvyssie modely od hoc koho (speslu, scottu, treku) a stoja tiez 200 papierov.. ale tak isto mas napr cannondale taurine1 (karbon ram, leftka, vybava lx/sram, juicy7..) a stoji nejakych 80-85k SK tusim co sa mi zda bezna cena.. ved scott scale30 (karbon ram, foxa, lx, juicy5) cena 85k SK.. myslim ze porovnatelne, akurat dostupnost je ina..
Cannondale Scalpel Olympic Edition
Specialne pre Cannondale-Vredestein jazdcov, ktori startuju v Pekingu na OH (Roel Paulissen, Jakob Fuglsang a Kashi Leuchs) bol vyhotoveny obzvlast lahky special.
Cely vazi 8,80 kg:
• surovy karbon (nelakovany) s lahkymi personalizovanymi "Decals" v statnych farbach
• HeadShok Lefty 1080, vytunovana a optimalizovana firmou 88+ (1.080g )
• Cannondale Si SL 2x9 kluky s keramickymi loziskami
• Vredestein Prototype Black Panther pneu
• Mavic Prototype - set kolies
Dalsie diely su od firiem: SRAM, Avid, FSA, fi:zi’k a Crank Brothers.
Cely bike zvysuje samozrejme tlak na troch jazdcov - teraz sa uz predsa neda vyhovorit na bike...
Raz som čumel na Scalpel a mal nutkanie ho kúpiť. No potom sa objavil nový kamoš Dudo a ten mal na svojom Kanóne odlomenú jednu nohu tak som si povedal že to bude asi zlá investícia. hehe
Furt mi to vŕtalo v hlave tak som ten Scalpel v obchode otočil a zistil že na tom novom je tiež už jedna noha urvaná. No fuj, na výrobky z ropy sa asi fakt nedá spolahnúť. hehe
to Dudo: Ivan hovoril ze prva cena na Horalovi 2009 bude takyto Scalpel, takze trenuj.. .
ale potom spominal ze uvazuje o decembrovom alebo januarovom termine. lebo v auguste byva trochu horsie pocasie
vsetko berem v uvahu, len marecej, zda sa ti karbonova lefta ako normalna vidla
jemu urcite lebo ked zaspava ma jednu na svojom nocnom stoliku a druhu na zeninom... a ked on ma dve len v spalni tak preco by to nemalo byt normalne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie . Karbonova Lefta nieje normálna vidla. A ktorá Lefta je normálna vidla? A ktorý Cannon je normálny? A čo je vlastne normálne a čo už nie? A kde je tá hranica medzi normálnou vidlou a tou inou? A takto by sme mohli pokračovať donekonečna.
Proste: Cannon vôbec nieje bežný bike pre "bežných" ľudí. Koľko ludí je ochotných vyhodiť 200 papierov. A ten kto vyhodí 200 papierov nechce na biku " normálne "veci. Chce proste ***** a lefta patrí medzi ***** či karbónová, alebo hocijaká iná.
dakujeme všetci
no cannon je uplne bezna znacka ktora akurat u nas nieje taka rozsirena.. a nie je ani taka mega draha, by som povedal ze porovnatelne.. kukni si najvyssie modely od hoc koho (speslu, scottu, treku) a stoja tiez 200 papierov.. ale tak isto mas napr cannondale taurine1 (karbon ram, leftka, vybava lx/sram, juicy7..) a stoji nejakych 80-85k SK tusim co sa mi zda bezna cena.. ved scott scale30 (karbon ram, foxa, lx, juicy5) cena 85k SK.. myslim ze porovnatelne, akurat dostupnost je ina..
Specialne pre Cannondale-Vredestein jazdcov, ktori startuju v Pekingu na OH (Roel Paulissen, Jakob Fuglsang a Kashi Leuchs) bol vyhotoveny obzvlast lahky special.
Cely vazi 8,80 kg:
• surovy karbon (nelakovany) s lahkymi personalizovanymi "Decals" v statnych farbach
• HeadShok Lefty 1080, vytunovana a optimalizovana firmou 88+ (1.080g
• Cannondale Si SL 2x9 kluky s keramickymi loziskami
• Vredestein Prototype Black Panther pneu
• Mavic Prototype - set kolies
Dalsie diely su od firiem: SRAM, Avid, FSA, fi:zi’k a Crank Brothers.
Cely bike zvysuje samozrejme tlak na troch jazdcov - teraz sa uz predsa neda vyhovorit na bike...
12.08.2008 11:40
na co potrebuje lepsi kolo, kdyz si vyhru vybreci u komisaru?
Furt mi to vŕtalo v hlave tak som ten Scalpel v obchode otočil a zistil že na tom novom je tiež už jedna noha urvaná. No fuj, na výrobky z ropy sa asi fakt nedá spolahnúť. hehe
ale potom spominal ze uvazuje o decembrovom alebo januarovom termine. lebo v auguste byva trochu horsie pocasie
Inac bajky Cannondale sa mi moc nepacia, ale tento hej
Jeeej missy, tusim mame rovnaky vkus.
Inak Scalpel 2008 uz nie je taky sexi ako jeho starsi predchodca. A o jeho bocnej tuhosti mam tiez iste pochybnosti...
jemu urcite lebo ked zaspava ma jednu na svojom nocnom stoliku a druhu na zeninom...