mam celoodpruzeny bicykel olpran laser setky povodne diely som vymenil za lepsie ostalo mi povodne len tlmic a predna vidlica chcel by som sa spytat ze aku odpruzenu vidlicu nanho kupit a aky tlmic???
ja chcem vidiet fotku pred a po vymene vsetkych komponentov okrem tlmica a vydlice
napriklad by ma zaujmalo aky si mal povodne odpruzeny ram, ked si ho upgradeoval na olpran laser a nechal si si z neho tlmic
vsetci ste chudaci...sa teraz neposerte ze chalan ma olpran laser za 5000 a vy mate 20000ove biky...aspon sa snazi s toho nieco lepsie urobit a dat tam normalnejsiu vidlu a tlmic...sa uvedomte
billes ty si jasný prípad nikto sa mu nesmeja za bike to je jeho vec a je to do pohody na čom jazdí. si prečítaj čo napísal za kravinu s tou výmenou a potom reaguj klídek chlapče lebo jediného chudáčika tu zo seba robíš ty
aha...hlavneze v kazdom prispevku sa smeju ze - haha olpran laser.
neviem co je na tom. preco by tam nemohol dat lepsiu vidlu ako co je tam nejaka zoom ? a aj nejaky tlmic by sa nasiel. takze zasa si si nasral do huby.
pane bože na teba sa ten vtip naozaj hodí lebo každá lepšia vidla a tlmič by boli drahšie ako celý ten jeho bike už konečne chapendo smiech nebol na to na čom jazdí ale na to čo chce na tom biku davať nové.
hmmmm novy bicykel ma vyjde tak 15 000 tieto veci ma vyjdu tak 5000 ja za to nemozem ze mam 16a nemozem si kupit bike za 50 000 chcel som od vas radu lebo som si myslel ze sa do toho rozumiete a nie ze tu budete riesit olpran laser atd som si myslel ze ste inteligentnejsi diky katko a billes
pises ze si na tom biku vymenil kompletne vsetko az na ram a vidlu. podla mna (a myslim ze aj podla ostatnych) bolo urcite rozumnejsie za uz vysolene peniaze a za tie co este len ides vyhodit, kupit radsej nejake HT za povedzme 10,000 - 12,000 ktore bude co do vybavy a do odolnosti lepsie ako "full" co mas teraz. ale samozrejme kazdeho vec ako si clovek vysklada bike
sak ja vie ale kupoval som to postupne ale sak to uz je jedno ale vsetci ste tu mudrlanti do toho co kolko stoji to si moze kuknut kazdy deges ale keby ste radsej poradili
famous otázka znie prečo si sa neporadil skor ako si to začal postupne kupovať.Bohužial tu sa už ťažko radí.jediná rada zne kuknuť do bazáru čo je v ponuke a potom sa poprípade opýtať či to za ten kauf stojí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v tomto prípade bude rada drahá. Aj ja si počkám
a to heslo pod čiarov v tomto prípade naozaj neplatí
skor som myslel to, ze uz teraz si pripravujem tie vlozky TENA proti uniku mocu
napriklad by ma zaujmalo aky si mal povodne odpruzeny ram, ked si ho upgradeoval na olpran laser a nechal si si z neho tlmic
neviem co je na tom. preco by tam nemohol dat lepsiu vidlu ako co je tam nejaka zoom ? a aj nejaky tlmic by sa nasiel. takze zasa si si nasral do huby.
mám ten dojem páni, že vás to tu pomaly prestáva baviť.
moja rada znie, zasmejme sa, ale nepíšme hlúposti, nerád by som dostával SS prečo je ten a onen príspevok vymazaný.
Kúp si RST CAPA T7 so závitovým krkom