mam celoodpruzeny bicykel olpran laser setky povodne diely som vymenil za lepsie ostalo mi povodne len tlmic a predna vidlica chcel by som sa spytat ze aku odpruzenu vidlicu nanho kupit a aky tlmic???
sranda je jedna vec, ale robit si tu posmech z clena, len preto ze na tom neni po socialnej stranke tak ako ty je ubohe chudactvo...mal by si sa zamyslet
Ale silne uvažuje nad tým že si kúpim BMX 20 a začnem sem dávať príspevky typu akú vidlu na to mám hodiť ? Aké kotúče ? A či radenie SRAM vs. SHIMANO... a potom si budete robiť srandu zo mňa na 100% asi toľko...
a vôbec sa nepozerám na soc. ani fin. sitáciu členou tochto fóra ked možem pomôžem, ked potrebujem spítam sa ! A ked sa mi zdá že dokážem reagovať aj na divné témy reagujem !!!!!
no ta merida na to nevyzerala. sa mi zda ze si tu aj par ludi namotal. asi si nevsimli cenu tej meridy... ale dobre, ja som tu neni ani sudca ani kat. len niektori su tu haklivi na jednu vec, niektori na inu. pozor na to. nic v zlom. inac... konecne obrazok.... hmmm Palina
stane sa. Palina je tusim ukrajinsky nazov oblasti cernobylu. to uz predpovedal Nostradamus katastrofu na paline. viem o tom nieco. narodil som sa v septembri 86
stane sa okolo cernobylu bol /mozno aj je/ velky vyskyt rastliny Palina, len to vedel Nostradamus identifikovat. Tak to tej elektrarni trochu prischlo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. nechapem co je vtipne
2. keby si cital ostatne temy tak sem nemusis pisat taketo kraviny
3. http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p ... ght=#61063
my neberieme vsetko vazne,len ty pises I<OI<Otiny
sranda je jedna vec, ale robit si tu posmech z clena, len preto ze na tom neni po socialnej stranke tak ako ty je ubohe chudactvo...mal by si sa zamyslet
Ale silne uvažuje nad tým že si kúpim BMX 20 a začnem sem dávať príspevky typu akú vidlu na to mám hodiť ? Aké kotúče ? A či radenie SRAM vs. SHIMANO... a potom si budete robiť srandu zo mňa na 100% asi toľko...
a vôbec sa nepozerám na soc. ani fin. sitáciu členou tochto fóra ked možem pomôžem, ked potrebujem spítam sa ! A ked sa mi zdá že dokážem reagovať aj na divné témy reagujem !!!!!
hmmm Palina ???
No ak to niekdo s tou Meridou nepochopil je mi lúto...
No Nostradámus toho veľa predpovedal aj Chernobyl, dvojičky, vojny a iné katasrofi...
...no trošku mimo témy SORRY
PS: Na priedušky to ale asi nebude...
ja v oktobri