Specialized:
Alebo aj Trek 4500 ak by este bol v akcii...
Uz mam z toho hladania bikov hlavu ako melon...
Ale ten Pells a Specialized sa mi pacia len neviem ten Pells co ma brzdy ake su....
Thanks
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
Z netu by som bral iba vtedy ak by si si najprv zašiel do predajne a vyskušal ktora velkosť ramu ti sedi a podla toho by som to potom objednal. Byť tebou asi rozmyšlam nad Trekom a GT .. pells by som odtial vyradil. A ak by si predsa chcel s kotučovkami tak GT 2.0 disc je vo vele za tu istu cenu ako ten trek
A altenativa Specialized s Avid BB5? Ake su tieto mechaniky?
Assassinko a prečo by si vyradil ten Pell's? Lebo ja keď som išiel kupovať bike tak finálny výber bol GT vs Pell's a všetci vieme ako to dopadlo
Predsa v zime jazdit nebudem. A hadam aj ked poprsi tak si myslim ze Vecka to ubzdia....
Ale ak bude Trek tak jednoznacne ten...
A este som sa pytal, ci sa cez net oplati kupovat bike - aby mi potom sedel...
čitaj všetko
Dobrá rada - nerozhoduj sa podľa značky, ale podľa pocitu z jazdy... bicykel treba vyskúšať, a presne v tomto okamihu, po tom, čo som sa posadil na GTčko aj na Pell's, to vyhral Pell's. Proste sadol ako riť na šerbel.
OT: Neviem,ci je to len moj zvrateny nazor,alebo ako ale ja vidim kupu kotucovky preto,aby sa ti na vidle nic pri brzdeni nehybalo,neotacalo,ziadne lanka apod. Toto splnaju iba hydry,kde je namiesto lanka kvapalina
Ad_Avid: BB5 aj BB7 su dobre,ale mechaniky su ako vravi tulenik,slepa ulicka
vcera som isiel 1.3Km dlhy zjazd a to bol mistami velmo strmi a brzdy brzdili, sice na konci trosku zvazdli, takze bolo treba lepsie zatlacit na paku, ale ubrzdili...
aj ja som sa obaval ze to budu slupky, ale pri najhorsom vymenis 2 hlavne sucasti : kotuc + platnicky a uplne zmenis brzdnu slu
rataj z tym ze chcu tak 100Km zabeh, a potom sa dostanu do toho praveho veku...
ja myslim ze GT je idealny bike, pretoze ma slusnu vybavu, pekny ram, slusnu vidlu bez navarkov na V-cka a mas na nich v celku dobre brzdy, a nebude problem ked budes prechadzat na lepsie hydri, lebo uz mas naboje pre DISC brzdy, mas cierne rafky, takze to nebude vyzerat divne, proste uz len koli upgradu je lepsie kupit DISC verziu biku...
ja som z GT-ckom ako celok velmi spokojny, ale to bude asi len na mojom kuse = uz som mal 1.rozobrate hlavove, a vrzga znovu + menili mi najmensi pastorok a retaz mi pri presmyknuti vzprieci a vitiahne a doskrabe ram...