Specialized:
Alebo aj Trek 4500 ak by este bol v akcii...
Uz mam z toho hladania bikov hlavu ako melon...
Ale ten Pells a Specialized sa mi pacia len neviem ten Pells co ma brzdy ake su....
Thanks
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
a ten pells ma trocha lepsiu vybavu,
ale zas podla mna spesl ma lepsi ram hm
ma z nich najlepši vidlu ktora sa na inych bikov v takych cenovych kategorich v zlave neda zohnať + vybava je Doer/Alivio ....
čo sa so specialiovou acerou neda porovnavať a pells sa ktomu trocha bliži. i ked na tvojom mieste by som skusil isť do GT Avalanche 2.0 z vela kde je v akci za myslim 12.500 sk ... vidla je rovnatelna s tou rock shoxkou i ked pevnosťou asi nie a vybavovo je na tom tiež Doer/Alivio, ale maš to velice dobry solindy zaklad... alebo GT Avalanche 2.0 s kotučakmi.. mylsim že du to hydry dokonca takže nebudeš mať problem s lankom
ano začiatočnikovy to stači ale ak možem mať za taku istu cenu niečo lepšie prečo to nevyužiť ?
ak mam porovnať tieto dva ramy tak specialized je určite lepši-...ale na druhej strane ked je začiatočnik tak nebude robiť ramolomne kusky
ja by som určite volil vidla... dobre vyštelovane večka nejsu na zahodenie
ale myslim si že dobry kompromis by mohol byť GT Avalanche 2.0
vydlu mam RS dart 3, a hento co je tam no je to sunka.ale to mas aj na pellse...podla mna skor spesl :]
vydlu mam RS dart 3, a hento co je tam no je to sunka.ale to mas aj na pellse...podla mna skor spesl :]
GT Avalanch 2.0 Disc ma v tejto cenovej kategorii lepši ram ako specialized a okrem toho aj lepši vybavu za podobnu cenu
Az taky zaciatocnik nie som, ale naposledy som jazdil zhruba pre tromi rokmi - ked som este byval doma. Mal som meridu uz ani neviem s akou manitou vidlu. Ale uz nebyvam z nasimi a bike chcem novy a na penazi zas momentalne nie je vela, tak aspon na rozbehnutie (este 2 roky vysky a potom uz hadam sa bude lespie zarabat) mi tato kategoria bude stacit + by som to narok vylepsil o vidlu a tak.
CHlapi a oplati sa kupovat z netu? Myslim tym aby mi bike sadol...
A tie Tektro Auriga na GTcku co su zac?
Ale asi momentalne rozmyslam nad Pellsom a Gtckom (mozno stihnem aj ten trek - peniaze budu koncom augusta)
Dik chlapi za rady... Perfektne forum
Ale chcel som s diskami - Shimano M465....
V tej cenovej kategórii Včka bohato stačia.