dalej zhanam bike na jazdenie v malych karpatoch vzhladom na to ze som z Pezinku a mam ich za dverami
do biku chcem dat okolo 20 000.- pozeral som v kaktuse KGB-cka a GT ... do oka mi padol Black eye od KGB
http://www.kaktusbike.sk/kgbbikes/?bike=3
.. no potom som v PK nasiel bike za 22 litrov s nazvom Colorado .. malo to 3 najvysiu triedu prislusenstva od shimano uzamikatelnu vydlu nastavietelnu priepustnost ( pomale vracanie sa vydle) hydraolicke brzdy
.. previezol som sa a bol super .. lahucky pohodlny a vyzeral pevne .. (foto nemam bo nemaju stranku.. ale skusim ho odfotit)
chcem pocut vas nazor co je vhodnejsie na styl jazdy ktoremu sa chcem venovat..
a GaryFisher má pravdu, musíš počítať s tým, že v tejto cenovej relácii sa používajú vidly LACNÉ a nie FUNKČNÉ
dirtová vidla má z princípu nevhodné charakteristiky pre XC, slúži len na stlmenie nárazu pri dopade, nevie primerane žehliť terén - nemusí byť totiž citlivá
Následne možno vyjdú zlé recenzie vďaka blbým vlastnostiam toho ovidlenia. Bad goodwill sa zosobní konštruktérovi stiahnutím odmien, čím si kktment dokáže dominanciu nad technickou inteligenciou.
sak uz sme nieco prekecali cez SS a vyzera to na HAIBIKE
Trefné. A nie je to iba vo velotechnike. Je to tak všade.
a o tej kone uz ani moc neuvazujem .. ako povedal Miraculix vyzera to na HAIBIKE ..