Nedávno som sa do jednej témy priplichtil, ale vlastne by som sa chcel opýtať inak. Existujú tu niekde nejaké články, ktoré by tú otázku výberu MTB vyriešili principiálne? Lebo to je pekelne ťažká téma. Prelúskal som si tu veľa vlákien a už sa začínam orientovať, ale...
Asi pred 20 rokmi som toho najazdil veľmi veľa. Z tých čias mi zostal hlinikáč Atala a nedávno som ho vytiahol z garáže. Vyčistil, naolejoval a pojazdil po okolitej rovine. Po niekoľkých výletoch som si kúpil nové delené sedlo, lebo mi tŕpli nohy a pomohlo to.
Pred pár dňami sme vybehli s kamošom po tom strašnom daždi z Limbachu k Veľkému Javorníku, potom po hrebeni až takmer k Babe a potom zjazd dolu. Chalaň sa krásne zrúbal pri zjazde, aj defekt chytil. Boli sme od bahna špinaví až za ušami. Na pár kilometroch sme si vymenili cajgle, bolo potrebné len prehodiť pedále, lebo ja ešte používam klipsne. Kamoš ma láme na full, on má Meridu 2000D, ale na to moje jazdenie mi to pripadá ein bischen overkill. Ja totiž nemám ani prednú odpruženú vidlu! Ale hrdinsky sme potom každý na svojom stroji fičali po dosť zlej ceste a bolo to fajn, už som aj zabudol, aký to je pocit.
Nahor som fučal ako slon (180cm ,metrák živej váhy, takže pupkatý foter), ale na môj údiv to išlo lepšie, ako som čakal. Šatka na hlave sa dala žmýkať...
Tak som si povedal, že vymením všetky lanká, prehadzovač visí už len na pár drôtikoch. Musím zistiť, či náhodou nehrozí, že opotrebované ráfky neskolabujú pod tlakom bŕzd (áno, naozaj nemám hydraulické...) a po odmeraní reťaze sme zistili, že je vyťahaná asi tak na 50%, to je prosím pekne, pôvodná z roku 1992. Nechápem, nabehal som na ňom tisíce kilometrov s dĺžkou trás aj 120km za deň. To som bol, pravda, ešte mladý a pojašený.
PatrikL ma uzemnil, že na toto sa už neoplatí kupovať nové veci, vraj ani vidlu by som zrejme nezohnal. Fakt sa nedá zohnať taká retro výbava? Kamarát poznamenal, že je veľmi prekvapený ako dobre sa mu na ňom išlo.
No a pravdepodobne je ten rám navyše malý. Ako vlastne zistím, či je to 20 palcový rám, aký by som asi potreboval?
Vravím si, najprv ešte na ňom pojazdím, nový bajk si treba zaslúžiť, ale vlastne neviem čo by som mal chcieť. Mne sa javí, že by to chcelo hardtail, ale nemám to príliš podložené. Tak sem napíšem nejaké tie svoje výjazdy na mojom milovanom retro cajgli a snáď tu niekto poradí, ako vôbec taký patričný bicykel vybrať. Vopred vďaka za komentáre.
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
posledný komentár: 29. 5. 2025 o 22:22
momentalne som spokojny a nelutujem vymenu.
Si vynimka potvrdzujuca pravidlo
Teraz iná otázka - veľkosť rámu a geometria. Odhadujem, že iné preferencie majú "pretekári" a iné rekreační jazdci. Na približovaní sa asfaltom k lesu môže byť snaha znižovať odpor vzduchu, teda zabaliť sa "do vajíčka", ale v samotnom teréne bude dôležité asi skôr to, aby človek ľahšie čelil nástrahám terénu. Svoju rolu zohráva aj pohodlie a všetky tieto prvky treba nejako zladiť. Čo by ste odporúčali rekreačnému "XC" jazdcovi? Pri výške 180cm mi väčšinou tabuľkovo vychádza veľkosť L, resp. 20 palcov. Ovplyvňuje veľkosť rámu také čosi ako je vzpriamenosť trupu počas jazdy? Zo zdravotných dôvodov by mi vyhovovalo byť viac vzpriamený, ale rád by som sa od skúsených ľudí dozvedel nejakú tú základnú informáciu ohľadom tohto (ak sa to vôbec dá takto jednoducho vysvetliť). Preňúral som tu pomerne dosť vlákien a dačo som si už odvodil, ale mám v tom stále tak trochu zmätok.
Z toho, ako si opísal svoje jazdenie, mi vychádza pre teba posed viac do pohody, nejaký trailový bike ...
Nejaký príklad, čo máš na mysli? Nejaké veci som vygooglil, ale trochu ma tie výsledky zarazili.
Otázka tiež je, v akých cenových reláciách sa niečo slušné (jazdené) pohybuje?
Môj úplne prvý MTB bol Spešl, ale ten mi kedysi ukradli. Asi skočím cez víkend do Kalnice, mal by tam byť predvádzací víkend.
No nič, ešte budem musieť tieto veci stráviť...
Krásne modriny si odniesla moja žienka, napriek upozorneniam na účinnosť kotúčových bŕzd si vyskúšala prelet cez riadidlá...
Uuuplne geniaalne si to popisal. Presne, ale uuplne presne takto to je.
Ja tiez si obcas na fulle zamknem pruzenie, na par metroch, len tak zo srandy, ked prefrcia okolo mna v lese HT-ckari, ze ako sa citia na tom rrr podklade..ide mi hlavu ukrutit ako toto mozu znasat dobrovolne ..plesk plesk plesk .. vratim spet na odemceno..aaa aka lahoda kolesa stale prilepene k podkladu..proste treba skusit a menej spekulovat.
Kondicne si to zvladal bez problemov? Bol si aj v strmsom terene, ci len na zvazniciach? Moj post ber z rezervou, na 1x11 som este nejazdil, no podla toho co som cital, ak chces univerzal bike, na rovnej ceste prevody chybaju. V strmom terene, pokial niesi pretekar tiez, z opacnej strany.
No zaujima ma to, povedz, aky si mal z dostupnych prevodov pocit? Do akeho terenu si sa dostal?