Ahojte, nájdu sa tu nejaký majitelia Propain Bikes? Zaujimali by ma skúsenosti s touto značkou a hlavne výber veľkosti u modelu Tyee 29. Mám 187 cm a neviem sa rozhodnúť medzi L a XL. Nájde sa tu niekto??
mavaf3f ako jazdi propain na vzduchu ? nie je to prilis progresivne ? marekciarka ty mas ten Propain tiez na vzduchu ak som dobre videl, ako si spokojny ? ty si ale myslim velky hrotic takze asi mas ine ocakavania od progresivity
Caves Pepo32, ano mam ho na vzduchu, mam tam RS Super deluxe ultimate air tlmic (skoda, ze tlmic nema nastavovanie HSC. Je tam iba LSC). Ono asi velmi zalezi od stylu jazdy, naco sa bicykel bude pouzivat.
Ja mam pouzite vsetky volume spacery v tlmici a na skoky je to paradicka. Obcas sa mi stane, ze citim bottom out, ale to skor pri vacsich skokoch. Pri beznom jazdeni je to paradicka.
Uvazujes nad Tyee so vzduchovym tlmicom?
Caves Pepo32, ano mam ho na vzduchu, mam tam RS Super deluxe ultimate air tlmic (skoda, ze tlmic nema nastavovanie HSC. Je tam iba LSC). Ono asi velmi zalezi od stylu jazdy, naco sa bicykel bude pouzivat.
Ja mam pouzite vsetky volume spacery v tlmici a na skoky je to paradicka. Obcas sa mi stane, ze citim bottom out, ale to skor pri vacsich skokoch. Pri beznom jazdeni je to paradicka.
Prosím ťa ako cítiť zmenu keď si pridal volume spacery? Čo konkrétne sa zmenilo?
marekciarka ano uvazujem nad Tyeeom, je uz vlastne viac menej rozhodnute ze Tyee ano len teda podla recenzii co som tak cital pisali ze je na vzduchu dost necitlivy ten bajk a velmi progresivny. Styl jazdy asi budem mat trosku iny, ak sa nemylim jazdil si aj Big Airlinu v Kalnici. K tomu sa ja asi nikdy nedostanem Osobne som o pruzineni stale neni presvedceny, kedze vzduch ma dakelo viac moznosti nastavovania oproti pruzine, kazdopadne vdaka za info.
LukasOn bohuzial ja ti neviem porovnat stav pred a po, pretoze ja som pred prvou jazdou nainstaloval tokeny. Pepo32 Ano, vela sa o tom pisalo, ze pruzina je lepsia volba. Zase je pravda, ze to koleso lepsie drzi na zemi. Ale ani na tom vzduchu to nie je zle, nepocitujem ziaden extra diskomfort.
Ale poviem ti pravdu, ze rad by som si otestoval aj pruzinu. Ideal mat doma v zalohe aj vzduch aj pruzinu, iba prehadzujes podla podmienok
Ja air-time zatial neviem zhodnotit.. spravil som na nom 70km v okoli BA a odpravil som sa na 2 tyzdne do CRO takze bajk caka doma Kazdopadne ja nie som az tak skakajuco orientovany ale z 3 Jamy & Jamy 2 a na casti Vydrickeho co som narychlo stihol som bol vo vzduchy viac krat ako s mojim HTckom alebo elektro-endurom.. Propain to celkovo orientuje hravo a do vzduchu takze sa toho nebojim.. Tlmic mam Fox Float X Factory..
Este vyuzijem tejto temy a spytam sa na velkost. Chcem 27.5ku a mam 182 cm, cize som tak dost na rozhrani velkosti. Z vasich pocitov z bajku, je rozumenjsie ist do mensej velkosti alebo do vacsej ?
Povedal by som, ze urcite L-ko. Ja mam 180cm a jazdim L-ko. Pocitovo velmi dobre, vyvazene. Jazdim aj klasicke traily a nikdy nebol problem, ze by mi bol bicykel velky. A da sa paradne aj vykrucat vo vzduchu .
Dal som si 45mm predstavec, teraz som si prehodil 38mm rise riaditka a fujazdi to extremne (riaditka pridali +20 handling points ).
Ja ja jazdím Tyee vo veľkosti L, mám 184 cm. Myslím si že mi je akurát. Riešili ste či je lepší vzduch alebo pružina, ja jazdím pružinu je to teda neskutočná zehlička, ale je to môj prvý full takže neviem porovnať s iným bikom, poprípade so vzduchovým tlmičom.
Caute.
Zaujimalo by ma ako realne su aktualne dodacie doby Propainu?
Pri objednavke tam ,,svietilo" 4-5 mesiacov.
Ja si skor myslim, ze to bude viac.
Ake mate skusenosti?
Vdaka.
Objednaval som v septembri, odhadovane dodanie je februar, pisal som si minuly tyzden s Propainom lebo som chcel vymenit plaste ( neda sa) a povedali ze to dodanie by malo zatial sediet na ten februar +- par dni
ja som také šťastie nemal, objednával som november 2020, a prišiel až koncom mája. Tak isto mi písali že pár týždňov pred výrobou že všetko je ok a nebude meškať a nakoniec meškal 3 mesiace ale tak minulý rok to bola iná situácia, zasekla sa loď atď. Tento rok je to podľa mňa aspoň o trocha isto lepšie
Caute, v krabicke kde som mal zabalene sedlo a ostatne doplnky k bajku som nasiel aj tieto dve podlozky. Jedine pri nich sa mi nepodarilo identifikovat na co sluzia, vnutorna diera 14.5 mm. vie mi niekto poradit ?
Vazelinu som samozrejme dal, to musi byt ale uz som tam nahodil.aj tie podlozky. Nahodou s vystredenim planticiek na magurach neviete poradit? Je to fakt priserne, na Shimanach som to tak do 10 minut mal, tu to je nemozne, uz sa s tym j..em treti den.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
marekciarka ty mas ten Propain tiez na vzduchu ak som dobre videl, ako si spokojny ? ty si ale myslim velky hrotic
Prosím ťa ako cítiť zmenu keď si pridal volume spacery? Čo konkrétne sa zmenilo?
Pepo32 Ano, vela sa o tom pisalo, ze pruzina je lepsia volba. Zase je pravda, ze to koleso lepsie drzi na zemi. Ale ani na tom vzduchu to nie je zle, nepocitujem ziaden extra diskomfort.
Ale poviem ti pravdu, ze rad by som si otestoval aj pruzinu. Ideal mat doma v zalohe aj vzduch aj pruzinu, iba prehadzujes podla podmienok
Dal som si 45mm predstavec, teraz som si prehodil 38mm rise riaditka a fujazdi to extremne (riaditka pridali +20 handling points
Zaujimalo by ma ako realne su aktualne dodacie doby Propainu?
Pri objednavke tam ,,svietilo" 4-5 mesiacov.
Ja si skor myslim, ze to bude viac.
Ake mate skusenosti?
Vdaka.