mam 25 000 rozpocet chcem nejaky bike mam vyhliadnutu Meridu Matts TFS 500D alebo popripade nejaky Scott (neviem aky pomozte) chcel by som taky zjazdarsky ram co ide smerom dole dalej kotucovky a co ja viem ide mi o to ze na tom biku budem mat radost z jazdy...ziaden moj terajsi trekking fox rok vyroby 500pred Kr. prosim vsetky navrhy dik
za 24990 mas Scott Reflex 30, alebo za 26990 Scott Scale 70, no oba su na V-ckach www.scott.sk
totiz teraz mam ten trekking a to je klasika proste rura horna je vodorovne
a predsa napriklad na tej meride ide rura no proste dole co sa mi paci vraj lepsia kontrola nad bikom cim je viac dole
skus pozriet v sekcii "co si mam kupit" je vela tem o kupovani novych bikov cca v tvojich cenach...alebo este tu ( http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=11754 ) mas temu, kde najdes kopu e-shopov, tak si tam popozeraj biky podla toho ako sa ti pacia a kolko stoja. ked si vyberies nejakych 5 kandidatov, tak ich sem napis a my ti uz nejako poradime
Hej, Marinak, vsak mu porad Eldrige Grade 2007, za 26 000.-, ja by som ho hned bral, ten ram je krasny.
(nazorny priklad) http://www2.trekbikes.com/bikes/bike.ph ... 33613&f=18
skuste nejak popisat ak niekto ho ma nech napise ako sa mu jazdi(hlavne to ci lahko...
diki ste super chlapci zatial najlepsie forum na akom som bol..
a kyt brzdam proste musim mat kotucovky...dost chodim po dazdy cez potoky a tak taze tam neni co riesit a ta merida ma uz hydry co som cital ze je celkom slusne...
mne uz praskli 2...a to mam 63kg
tlstoch
btw: meridy sa oplati kupovat iba nad hranicu 30k, nizsie s cenou je to zivotu
nebezpecne
chlapsi mam doma stary trekking fox ako som spominal ten bike toho prezil viacej ako moja babka , treskal som snim , padal na hocijake skaly som snim narazal...proste by ste povedali ze je napoli ale on nieje a pritom ten ram je ako 5 sparadiel pozliepanych dokopy tak neviem mozno som sprosty ale nedokazem si predstavit ze keby som kupil tu meridu 500d co ma neporovnatelne lepsi ram (je hrubsi asi o 50 metrov ako ten moj stary