Ak sa výbava na obrázkoch zhoduje s tou ktorú chceš kúpiť tak jednoznačne Giant. Bude omnoho hravejší ako Scott a CTM + vyhráva aj komponentami. Jedine ten tlmák niekde streliť a vymeniť ho za peknú Rp23 od Foxa. Ale neviem v akej veľkosti chceš brať ten Giant. Tá čo je na obrázku je ideálna. Menší aj väčší rám už budú vyzerať "komicky".
Jo ten giant chcem brať velkosť M scoot je pekny ale ten giant sa mi dza taky hravejsi len co ta vidla ? je to zaklad a dost tazka aj to nieco odpruzi?
Hmm tú vidlu nepoznám, z fotky som myslel že je to dural ale to je asi len odraz od tej steny a preto to tak vyzerá. Tak tlmiace jednotky má jednoznačne najlepšie CTM ale furt by som šiel do Giantu.. tá RS ťa možno prekvapí.
Tak lidičky kupíl som toho Gianta velmi dobre mi padol skvele sa snim manevrujem dobre ovladatelny casom zainvestujem do tlmica a do vidli zatial mi to staci a dakujem za rady
este by som sa rád spýtal aký by ste mi poradili tlmič na ten giant chcel by som nejaky co sa da aj uzamknut ten giantacky nejde zamknut skoda inac slape dobre
Pozri túto tému, prípadne sa spýtaj autora čo našiel post740918.html#p740918
Naozaj treba uzamknutie? Nemyslím si, stačí platforma alebo naučiť sa šlapať.
este by som sa rád spýtal aký by ste mi poradili tlmič na ten giant chcel by som nejaky co sa da aj uzamknut ten giantacky nejde zamknut skoda inac slape dobre
Gianta netreba zamykať. V teréne funguje Maestro fantasticky a na cestné špurty sú iné bajky..
Dakujem este by som sa rad spýtal do buducna ked budem chcieť zmeniť vidlu sla by mi tam vidlica recon?mal som ju na jednom bajku a bola o dost lahsia tato je dost tazka neviem mozno je to len o zvyku este som poriadne ten giant nezajaazdil kazdopadne diky za rady
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Naozaj treba uzamknutie? Nemyslím si, stačí platforma alebo naučiť sa šlapať.
Gianta netreba zamykať. V teréne funguje Maestro fantasticky a na cestné špurty sú iné bajky..
Nech sa ti dobre jazdi!