napriklad author dava k bajkom nad 500€ taku malu flaštičku s origoš farbou, a vela ludi si myslí že je to na oderky, ale v skutočnosti je to na to aby nechty ladili k bajku
Je to tak ....nalakoval som si tym krytky na ventilky .....uvidime co ten lacik vydrzi ...ale nieje to metaliza aj ked moj bikie je metalizovany ten lak vo flasticke k tomu bol iba cerveny
napriklad author dava k bajkom nad 500€ taku malu flaštičku s origoš farbou, a vela ludi si myslí že je to na oderky, ale v skutočnosti je to na to aby nechty ladili k bajku
Viem, ake je to pre niektorych ludoch ak uvidia niekde na svojom biku skrabanec (patrim medzi nich totizto) ale myslim ze vsedko ma svoje riesenie a tu ich uz zopar padlo
Da sa kupit taky myslim neoprenovy chranic na tu zadnu stavbu, bez toho by som ani nejazdil lebo ja som fakt na skrabance strasny lajk ak neaky mam tak dokazem urobit secko preto ho zamalovat, a ten biely lak no neviem pozriem sa ci nema sestra v katalogu
Pozrel som, zopar ich tam bolo aj bielych. Myslim, treba skocit do neakej drogerie a poprosit predavacku nech sa pozrie na bike ci nema taky lak na nechty.
PS: Necuduj sa, ak na teba bude predavacka pozerat ako na debila
Skus ho co najviac stiahnut aby sa nemohol posunut ani o milimeter, ja to tak mam a ak sa nahodou pretrhne ze tak je us doslova pretrhany od retaze tak ho len dalej otoc a mas
Skus ho co najviac stiahnut aby sa nemohol posunut ani o milimeter, ja to tak mam a ak sa nahodou pretrhne ze tak je us doslova pretrhany od retaze tak ho len dalej otoc a mas
Alebo skus na koncoch toho chranica to stiahnut tymi plastovimi "eskapaskami" stahovacimi paskami ja to mam tak ani sa mi to na tej zadnej stavbe netoci ani nestahuje je to pevne
Alebo skus na koncoch toho chranica to stiahnut tymi plastovimi "eskapaskami" stahovacimi paskami ja to mam tak ani sa mi to na tej zadnej stavbe netoci ani nestahuje je to pevne
Tiež ma srali škrabance, ale od vtedy ako sa mi v batožinovom priestore autobusu natrhlo sedlo, ako som v strmom kopci položil bike na bok a šiel fotiť, zatiaľ čo sa šmýkal dolu + rôzne pády, to už nevnímam
PS: si pamätám ako ma vzrušoval a naštval maličký škrabanec na hornej trubke keď som si šnuroval tretru a pozabudol som na kufre
Presne si pamatám celý priebeh pri mojom predchádzajúcom bajku. Ked som ho kúpil, tak som sa bál na nom aj "jazdiť" aby som ho náhodou nezničil Objavil sa prvý škrabanec - hrôza, des, ... potom ďalší a ďalší, .... skončilo to tak, že na XC bajku som jazdiť FR. A už som škrabance nevnímal, proste som si užíval jazdu.
Prednedávnom som kúpil nový bajk - Endurko, FR. Poučil som sa z predcházajúceho bajku a aby som predšiel škrabancom, vychádzal som zo starého bajku. Už sa vyskytol aj nejaký ten škrabanec na zadnej stavbe, to však neriešim - reťaz, ... Ale keď kolenným chráničom zoškriabem lak na ráme, to vie poriadne naštvať. A som si istý ked si budúci rok kúpim ďalší bajk, celé sa to bude opakovať. Preto premýšlam, že na preteky si kúpim používaný
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nerieš a jazdi takých ešte bude
Je to tak ....nalakoval som si tym krytky na ventilky .....uvidime co ten lacik vydrzi ...ale nieje to metaliza aj ked moj bikie je metalizovany ten lak vo flasticke k tomu bol iba cerveny
aj lapierre dava take nieco podobne tuším
No presne
PS: Necuduj sa, ak na teba bude predavacka pozerat ako na debila
Super napad
Sa normalne cudujem de ich tolko zohnal
PS: si pamätám ako ma vzrušoval a naštval maličký škrabanec na hornej trubke keď som si šnuroval tretru a pozabudol som na kufre
Prednedávnom som kúpil nový bajk - Endurko, FR. Poučil som sa z predcházajúceho bajku a aby som predšiel škrabancom, vychádzal som zo starého bajku. Už sa vyskytol aj nejaký ten škrabanec na zadnej stavbe, to však neriešim - reťaz, ... Ale keď kolenným chráničom zoškriabem lak na ráme, to vie poriadne naštvať. A som si istý ked si budúci rok kúpim ďalší bajk, celé sa to bude opakovať. Preto premýšlam, že na preteky si kúpim používaný