vo vidlici,v zadnom prehadzovači,klukach a zda sa mi ze aj v brzdach
a pokracuje to aj klukami, radenim, presmykom. Najvacsi roziel je vo vidle, na ctm je funckna vzuchova na spesli je len nieco co na prvy pohlad ako vidla vyzera . Spesl je ohadzany aliviom + acerou co su komponenty z blata oproti tomu co je na CTM.
Predpokladam ze tym SA pri vidle na CTM myslia Solo air takze nieje pruzinova verzia.
teraz mam ctm ale nizsiu tiedu podctatne tak by som chcel nieco lepsie mam ho 3roky a mozem povedat ze okrem nastavovania prehadzovaciek tak ide v poriadku
no myslim stym laser co mam a asi neda porovnat
Pises ze v komponentoch sa nevyznas tak len tak strucne u shimana to ide acera-alivio-deore-slx-deoreXT-saint-xtr.
U deore sa da uz hovorit o tom ze to nieje z blata a je to pouzitelne osadenie. Ale ked si napriklas zvyknes na radenie deore XT, a presadnes na deore budes mat pocit ze nieco nieje v poriadku/resp ze to deore je pokazene.
par mesiacov dozadu som riesil podobny problem. Vybral som si bike s ktorym som spokojny, aj napriek tomu, ze ma viac lakal Radon. Vtedy som sa bal objednavat to a nemat odskusane, dnes by som ale tuto chybu uz neurobil a siel rozhodne do Radonu. Za tu cenu bezkonkurencne osadenie.
myslim, ze radom a canyon v obchode neskusis. ale podla mna ich ma na svk dost ludi, skus najst na fore, ci niekto z tvojeho okolia nebude ochotny. A ja na tvojom mieste by som si porovnal geometriu radonu s niecim, co sa da bezne kupit v obchode. a pokial najdes dest velku zhodu tak mas vyhrate, pokial sa ti ten podobny podari odskusat.
Ako pise Jacub, ja som si iba pomeral ram stareho bicykla, porovnal s Radonom a vybral velkost a sadol mi fajn, geometria bola podobna takze som si bol celkom isty, ze sadne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a pokracuje to aj klukami, radenim, presmykom. Najvacsi roziel je vo vidle, na ctm je funckna vzuchova na spesli je len nieco co na prvy pohlad ako vidla vyzera . Spesl je ohadzany aliviom + acerou co su komponenty z blata oproti tomu co je na CTM.
Predpokladam ze tym SA pri vidle na CTM myslia Solo air takze nieje pruzinova verzia.
no myslim stym laser co mam a asi neda porovnat
Alebo priamo za 850€ CTM a uz ma aj OK brzdy. http://www.kubicasport.eu/produkt/3080/CTM-Caliber-3.0-2012/
A za 900€ ti viem ponuknut moj http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/163044/haibike-q-rc-2012.html
Ohadzany komponentami o 1-2 triedy lepsimi ako spominane.
Pises ze v komponentoch sa nevyznas tak len tak strucne u shimana to ide acera-alivio-deore-slx-deoreXT-saint-xtr.
U deore sa da uz hovorit o tom ze to nieje z blata a je to pouzitelne osadenie. Ale ked si napriklas zvyknes na radenie deore XT, a presadnes na deore budes mat pocit ze nieco nieje v poriadku/resp ze to deore je pokazene.
No tak Radon a Canyon si u nas neskusis, jedine ze najdes niekho kto ho ma vo velkosti ktoru potrebujes.
nakoniec som si vybral niec ine tak mrknite
http://www.coolbike.sk/produkt/xtc-3-2012-l-cierna