cau bikeri rozhodujem sa medzi cube a superior. chcel by som nejake porovnanie objektivne ziadne emocne ze na superior som alergicky uz len pri tom nazve.
uplne seriozne porovnaie pre a proti u oboch v com je lepsi jeden voci druhemu.
diki.
kimlo: to mas tak, niektori jedinci dlhu dobu jazdili na HT. teraz je trend celopero, tak podlahli tomu, mozno ho naozaj vyuziju a kedze ho maju presviedcaju cele okolie, ze iba celopero je super a nic ine.
ja nikomu nevnucujem svoj postoj HT a tak by to malo byt. ja sam viem co mi nejlepsie sedi. tymto sa nebranim celoperu niekedy v buducnosti, ale naozaj v blizkej dobe nie.
mnoho co malo ht za 40-50t tak preslo v tejto cenovej relacii na celopero, nech mi nikto z nich netvrdi, ze maju celopero kvalitnejsie osadene ako mali HT.
p.s.: kimlo s tebou suhlasim a dodavam, ze ja by som uz do nizsej sady ako XT alebo X9 nesiel ale skor kombinacia XT/XTR alebo X9/X0 no mozno v buducnu sram XX.
tak tak
nebudem predsa kupovat fulla len kvoli tomu, ze je to IN
a ked teraz vozim XT/XTR na hardovy, tak na fulla v rovnakom osadeni prachy vyhadzovat nemienim... to uz si radsej kupim motorku
Ja som už 600km šťastný majiteľ XP950 ´09, a zatiaľ mi všetko vyhovuje. Vidla milo prekvapila, mal som na ňu zlé ohlasy ale zatiaľ sa neprejavili a ja si užívam jej super váhu. Hayesi sú lepší priemer, časom však určite pôjdu preč. Ja som sa pri kúpe rozhodoval tiež medzi K18 a SUPom, a teraz som rád že mám krásneho karbónového SUPáka.
MarianSUP: cau mal by som na teba otazku co hovoris na ten carbonovy ram, ci je vsetko v pohode alebo by si nieco inak zmenil.
povodne som chcel supa XP 970 s carbonovym ramom, ale nakolko najmensi je vo velkosti 18 a pri mojej vyske je vhodnejsi mensi ram. tak mi ostalo pozret sa po hlinikovych ramoch. nastastie sup ma presne totoznu vybavu aj desing u modeloch 970 a 930. rozdiel je iba v tom, ze 930 ma hlinikovy ram.
moje skusenosti po najazdeni nieco cez 5000km su super, nebanujem.
No tak tú X0 a kluky ti závidím, ale za CR rám by som nemenil Vlastne, ak budem kupovať šalter, kľuky, šmyk radenie atď, čo až tak skoro nebude, tak to bude asi sram XX. (keď sa trochu umúdri ich cena, čiže tak za pár rokov, ale to je ešte veľmi ďaleko). Ale určite časom chcem skočiť na dvojprevodník
MarianSUP: keby sup robil carbonovy ram 16,5 tak ho mam, ale co som zistoval info tak do roku 2011 urcite nebudu robit tak dovtedy jazdim hlinikovy a potom bude update na carbon a pripade sram XX.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja nikomu nevnucujem svoj postoj HT a tak by to malo byt. ja sam viem co mi nejlepsie sedi. tymto sa nebranim celoperu niekedy v buducnosti, ale naozaj v blizkej dobe nie.
mnoho co malo ht za 40-50t tak preslo v tejto cenovej relacii na celopero, nech mi nikto z nich netvrdi, ze maju celopero kvalitnejsie osadene ako mali HT.
p.s.: kimlo s tebou suhlasim a dodavam, ze ja by som uz do nizsej sady ako XT alebo X9 nesiel ale skor kombinacia XT/XTR alebo X9/X0 no mozno v buducnu sram XX.
nebudem predsa kupovat fulla len kvoli tomu, ze je to IN
a ked teraz vozim XT/XTR na hardovy, tak na fulla v rovnakom osadeni prachy vyhadzovat nemienim... to uz si radsej kupim motorku
povodne som chcel supa XP 970 s carbonovym ramom, ale nakolko najmensi je vo velkosti 18 a pri mojej vyske je vhodnejsi mensi ram. tak mi ostalo pozret sa po hlinikovych ramoch. nastastie sup ma presne totoznu vybavu aj desing u modeloch 970 a 930. rozdiel je iba v tom, ze 930 ma hlinikovy ram.
moje skusenosti po najazdeni nieco cez 5000km su super, nebanujem.
p.s.: kde si bike kupoval ?
Pár zmien vo výbave medzi 930 a 950 okrem rámu je, napr. kľuky. Ja som mal šťastie, keďže podľa tabuľky Superioru na mňa 20" rám vychádza presne.
Bike som kupoval ako posledný na Slovensku v športservise v BA, za ktorý aj jazdím.
pisal som ze som sa rozhodoval medzi 930 vs. 970 a tam je rozdiel v rame vybava je totozna.