uplne seriozne porovnaie pre a proti u oboch v com je lepsi jeden voci druhemu.
diki.
http://www.superior.cz/cz/kolekce-2009/mtb-profi/bike.html?id=159
http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/REACTION_id_30634_.htm#anker
pisal som ze som sa rozhodoval medzi 930 vs. 970 a tam je rozdiel v rame vybava je totozna.
Pár zmien vo výbave medzi 930 a 950 okrem rámu je, napr. kľuky. Ja som mal šťastie, keďže podľa tabuľky Superioru na mňa 20" rám vychádza presne.
Bike som kupoval ako posledný na Slovensku v športservise v BA, za ktorý aj jazdím.
povodne som chcel supa XP 970 s carbonovym ramom, ale nakolko najmensi je vo velkosti 18 a pri mojej vyske je vhodnejsi mensi ram. tak mi ostalo pozret sa po hlinikovych ramoch. nastastie sup ma presne totoznu vybavu aj desing u modeloch 970 a 930. rozdiel je iba v tom, ze 930 ma hlinikovy ram.
moje skusenosti po najazdeni nieco cez 5000km su super, nebanujem.
p.s.: kde si bike kupoval ?
nebudem predsa kupovat fulla len kvoli tomu, ze je to IN
a ked teraz vozim XT/XTR na hardovy, tak na fulla v rovnakom osadeni prachy vyhadzovat nemienim... to uz si radsej kupim motorku
ja nikomu nevnucujem svoj postoj HT a tak by to malo byt. ja sam viem co mi nejlepsie sedi. tymto sa nebranim celoperu niekedy v buducnosti, ale naozaj v blizkej dobe nie.
mnoho co malo ht za 40-50t tak preslo v tejto cenovej relacii na celopero, nech mi nikto z nich netvrdi, ze maju celopero kvalitnejsie osadene ako mali HT.
p.s.: kimlo s tebou suhlasim a dodavam, ze ja by som uz do nizsej sady ako XT alebo X9 nesiel ale skor kombinacia XT/XTR alebo X9/X0 no mozno v buducnu sram XX.
a ja neviem co furt fullisti maju chut vypisovat aky full by sa dal zohnat za cenu hardtaila.
ja zas nechapem ako si niekto moze kupit za cca 1800eur fulla, ked za tu cenu moze mat lepsie osadeneho hardtaila
uz si tie svoje fully strcte niekam, kto chce harda, tak asi vie preco ho chce
a nepiste mi ze z harda vas boli rit...
sorry za OT v starej teme...
inac, asi idem kupovat Supa
BTW po BK je to len rozbicyklovanie
Šiel som od nás stupava - borinka - medené hámre - BK a späť a skoro ma zožrali, svine
klop klop klop zatial vsetko ok, dufam ze takto bude fungovat, potom nemam vyhrady
p.s.: kolko si zabiehal brzdy ? ako ti brzdia este su gumove alebo uz ostre ?
p.s.: to je na dlho, to ti niekedy poviem, to je ako bludny kruh hlavne ze sa vratil s garancky a malo by byt vsetko v poriadku len co zatial viem tak prehadzka uplne rozhodena, som ani nemal nervy na to a toto iste bolo pri kupe. skoda slov, som este zvedavy ak sa mi podari nastavit ju co ma este caka za prekvapenie.
No ako už všetko funguje?
btw : s komplet top sadou X:0 som sa hral týžden späť a konštatujem zlaté XTR.
p.s.: to je na dlho, to ti niekedy poviem, to je ako bludny kruh hlavne ze sa vratil s garancky a malo by byt vsetko v poriadku len co zatial viem tak prehadzka uplne rozhodena, som ani nemal nervy na to a toto iste bolo pri kupe. skoda slov, som este zvedavy ak sa mi podari nastavit ju co ma este caka za prekvapenie.
posledný komentár: 6. 11. 2014 o 20:44