Chcel by som vas poprosit o radu ohladom tohto cestaku. Mam MTB ale chcem nieco na jazdenie v zime (byvam v UK). Zacal som velmi vazne rozmyslat nad Madone 4.5.
Vobec sa nevyznam do cestakov takze by som vas poprosil o nejake zhrnutei pomer cena/vybava bajku. Alebo ci v tej kategorii je aj nieco lepsie za cca. tu istu cenu.
Pocul som, ze treky ramy sa dost lamu. Je to pravda alebo len nejaky blud?
Tu 4.5 maju za cca. 42k co je myslim velmi slusna cena.
Za rady,postrehy, navrhy vopred dakujem.
**Edit**: Link: http://www.bayviewcycle.com/NewFiles/bike_specs/003/ROAD/Road_Trek_45.html
Otik
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
Talianske rámy nie sú preto drahšie, že je to značka, ale najmä preto, že taliansky robotník má vyššiu mzdu a nižšiu produktivitu ako jeho šikmooký kolega. Nie je to len tým, že ten šikmooký chalanisko má šikovnejšie prsty a nechodí si niekoľkokrát denne pokecať s kolegami pri kávičke, ale aj preto, že viac myslí na výsledok svojej práce a neodfláka ju. A preto je aj rozdiel medzi päťdesiatimi rámami, ktoré zlepí šikmooký a desiatimi, ktoré za rovnkaký čas zlepí talán. Nielen cenový, ale aj kvalitatívny.
Musím len súhlasiť, je to veľká škoda. Pre mňa bola značka Colnago vždy zárukou kvality, možno aj preto dodnes jazdím asi 18 ročný ocelový Master Piu a mením len "výbavu". Ten rám je stále v pohode!
Ale to bola iná doba, ani dnešné Campagnolo nie je "TO" C, čo bývalo, myslím, že aj JoKo bude súhlasiť. Ak si "voľakedy" človek kúpil niečo od C, vydržalo mu to donekonečna, teda ak nepotreboval byť každý rok "IN". Dnes, ak veľa jazdíš, musíš to meniť oveľa častejšie, tá kvalita je proste niekde inde. A možno je to len tým, že tie veci sú stále ľahšie a ľahšie a preto toľko nevydržia.
No a keďže každý človek sa chce občas pochváliť: Bolo mi dopriate osobne sa zoznámiť so signorom Ernestom, na Veľkej cene Bergama 1991, a posedieť s ním pri jednom stole. Veľmi príjemný a pohodový človek, teda aspoň vtedy bol. Spravil na mňa veľký dojem, asi aj preto ten rám jazdí dodnes.
Osobne sa mi páčia malé "rodinné" podniky a nechápem, prečo išiel "do" tej Azie?
Ale aj tak, asi si ten rám ešte nejaký rok nechám, a pošlem mu ho len prestriekať.
Však som to jasne napísal - lacnejšie rámy sa robia na Taiwane (nie vo Vietname, ani v Číne), ostatné nie. Dnes som si to bol preventívne overiť, nie v Cambiagu ale u dovozcu - tie ázijské produkty sú Primavera, Arte a ešte jeden. Model CLX a drahšie už Áziu vidia, len keď si ich kúpi nejaký šikmooký alebo cez olympiádu...
a som s nou maximalne spokojny
Steju...chapem
JoKo a Gary, ako viete na co sa chystam
Neviem, či EPS testoval Rabobank, ale na TdF určite Zabel.
Rámy EPS a CX-1 sa vyrábajú vo Francúzsku... (zdroj - dovozca do SR)
ty si to s tym cestakom myslel vazne ! a ked myslis vazne aj tu druhu cast vety co si este matne pamatam vzhladom na prepravku staropramena
tak ja a Lubo mame po chlebe....