Obrázok som pridal cez link, len som si nevšimol rozlišovačku 2550x 18??
tak trochu obrovské (ale aj na velkoplošnej obrazovke by to bolo detailné ).
Po upozornení anjelika strážnička som ho upravil.
Dilck: nechcel by som to riešiť tu, takže cez SS. howg.
Ja snívam o tomto:
Dal by som si urobiť rám od firmy Specialized podľa ich typu DEMO8.Rám by som si nechal urobiť z karbonu, s tlmičom Fox DHX air 5.0 a vidlicou Fox 40RC2 - taktiež urobiť z karbonu čo by sa dalo.Potom určité doplnky od firiem ako: Shimano, Hayes, Ritchey, Maxxis, SunRimes...
Proste tie najvymakanejšie súčiastky v spolupráci s týmito firmami, väčšinu častí z karbonu.Ja mám veľmi rád karbon, ale treba uznať je to skvelý materiál - pevný, ľahký a odolný.Podľa približných výpočtov by to asi stálo tak 500 000 SK.Chcete na to riešenie: LOTO.
Ja snívam o tomto:
Dal by som si urobiť rám od firmy Specialized podľa ich typu DEMO8.Rám by som si nechal urobiť z karbonu, s tlmičom Fox DHX air 5.0 a vidlicou Fox 40RC2 - taktiež urobiť z karbonu čo by sa dalo.Potom určité doplnky od firiem ako: Shimano, Hayes, Ritchey, Maxxis, SunRimes...
Proste tie najvymakanejšie súčiastky v spolupráci s týmito firmami, väčšinu častí z karbonu.Ja mám veľmi rád karbon, ale treba uznať je to skvelý materiál - pevný, ľahký a odolný.Podľa približných výpočtov by to asi stálo tak 500 000 SK.Chcete na to riešenie: LOTO.
pocuj to v tej tvojej teme si potom robis prdle ci co?
warzone:OH SHIT.... to je moooc krasneee...now thats a real piece of art
cube 2008 ma pekne lakovanie, aj s cenami napr. tu (dat si nacitat prod. cube)
..ale vsetko je to profi nasvietene a nafotene v studiach, pockajte si na fotky v terene, cely cierny..zaspineny v lese..podla mna to nebude nic moc..skor by som pozeral po odvaznejsich farbach
napr. cube stereo 2008 copyrightwww.neon-radsport.de www.neon-radsport.de
No, GT´s sa pochlapili. Velmi pjekne. Dokonca sa mi to paci viac ako nejaka KONA (edit...pozrel som si opat fotky kon, no ja menim nazor, na colaira a dawga nema ziadny bike:D) copyrightwww.vorb.org.nz www.vorb.org.nz
nechapem tu krutu kritiku na reneho.55555 nejde tu o vysnivane bajky???
no moj sen o hentakom norcu ako som dal sem je asi tak vzdialeny ako jeho.... a co, ked mas looove, tak sa daju urobit ine veci. A toto je tema na fantaziu. ja len mozem uznat to, ze si nevybral nejaky seriovy bajk. moj vysnivany bike by mal byt tiez niecim specialny - vynimocny. Je to trosku nerealnejsie ako kupit nejaku KONU za 5 tacov v eurach, ale no a co.... neviem za co ste ho tak utreli....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak trochu obrovské (ale aj na velkoplošnej obrazovke by to bolo detailné
Po upozornení anjelika strážnička som ho upravil.
Dilck: nechcel by som to riešiť tu, takže cez SS. howg.
pocuj to v tej tvojej teme si potom robis prdle ci co?
tipujem 8
Pre niekoho je 29'er sen a pre niekoho nocna mora:)
warzone:OH SHIT....
cube 2008 ma pekne lakovanie, aj s cenami napr. tu (dat si nacitat prod. cube)
..ale vsetko je to profi nasvietene a nafotene v studiach, pockajte si na fotky v terene, cely cierny..zaspineny v lese..podla mna to nebude nic moc..skor by som pozeral po odvaznejsich farbach
napr. cube stereo 2008
no moj sen o hentakom norcu ako som dal sem je asi tak vzdialeny ako jeho.... a co, ked mas looove, tak sa daju urobit ine veci. A toto je tema na fantaziu. ja len mozem uznat to, ze si nevybral nejaky seriovy bajk. moj vysnivany bike by mal byt tiez niecim specialny - vynimocny. Je to trosku nerealnejsie ako kupit nejaku KONU za 5 tacov v eurach, ale no a co.... neviem za co ste ho tak utreli....