To už je dosť masaker taká hmotnosť na ten zdvih. Tam musia byť tie trubky ako papier Je to teda určite jedna z top značiek a isto vedia čo robia a ak to všetko vydrží roky jazdenia a znesie aj nejaké pády tak super, no pri hliníku by som sa toho asi bál keď som videl keď dostal môj rám na spodnej trubke riadnu ranu od kameňa a ostala tam preliačina aj keď tam bol chránič, tak pri takto tenkej trubke by tam bola asi rovno diera Ale viem, že rámy majú krásne a ľahké a každý máme iné priority. Aj keď kto jazdí také zdvihy, tak hmotnosť nemá asi na 1. mieste, no sme rôzni, niekto možno áno kajto ty máš ešte Jeffsyho?
To už je dosť masaker taká hmotnosť na ten zdvih. Tam musia byť tie trubky ako papier Je to teda určite jedna z top značiek a isto vedia čo robia a ak to všetko vydrží roky jazdenia a znesie aj nejaké pády tak super, no pri hliníku by som sa toho asi bál keď som videl keď dostal môj rám na spodnej trubke riadnu ranu od kameňa a ostala tam preliačina aj keď tam bol chránič, tak pri takto tenkej trubke by tam bola asi rovno diera Ale viem, že rámy majú krásne a ľahké a každý máme iné priority. Aj keď kto jazdí také zdvihy, tak hmotnosť nemá asi na 1. mieste, no sme rôzni, niekto možno áno kajto ty máš ešte Jeffsyho?
Ano,zatial mojho 12 kiloveho Jeffsiho mam?,ale uz skladam Ripmo na hliniku. Jeffsinu chystam na odpredaj,idealne ramovu sadu s vidlicou a klukami...Ono to Ripmo ram ma 3.8 kg ,tak si neviem predstavit ,priblizit ho na tu vahu uvadzanu vyssie. Tu uz sa pohybujeme medzi 14-16 kg ?
Tak ty máš ten top model aj karbónové kolesá. Ja som Jeffsyho nedávno predal. Inak nad Ripmom som tiež trochu uvažoval, ale cenou mi to už príde dosť. Napokon som objednal karbónový Spectral a ten by mal mať v Lku asi 15 kíl. Ale na to, na čo to chcem a občas aj nejaký bike park mi to príde ideál ?
Jasne Spekros ma super geo,chcel som vsak aspon raz v zivote mat bike s virtualom.?A ako som zacal skladat svojim detom bicykle ,tak ma to tak chytilo ,ze som sa nakoniec rozhodol poskladat aj nieco pre seba. Zijeme len raz...
Ajtak to nič nemení na fakte že ten rám je tuhý a nieje to blato ako niektoré dnešné.. nech si už tvrdí každý čo chce, mal som viacero od LV a nič im nebolo, chalani v alpách to denne jazdia a až na tie preliačiny nič. A určite majú veľa vychytávok, ale len málokto to vie oceniť. Komentovať na fóre je jedna vec, vidieť to naživo a jazdiť druhá ?
A to je dobre mat karbónový chránič? Zopár nárazov a budú z toho trčať vlakna.
Asi lepšie ak žiadny 🙂 dobre to vyzerá, ale asi lepšie poslúži kus starého plášťa 🙂. Ale dnes už veľa výrobcov dáva aspoň nejaký plastový chránič. Keď som kupoval pred 5timi rokmi tak tam nebolo nič, tak som to vyriešil dodatočne.
Ajtak to nič nemení na fakte že ten rám je tuhý a nieje to blato ako niektoré dnešné.. nech si už tvrdí každý čo chce, mal som viacero od LV a nič im nebolo, chalani v alpách to denne jazdia a až na tie preliačiny nič. A určite majú veľa vychytávok, ale len málokto to vie oceniť. Komentovať na fóre je jedna vec, vidieť to naživo a jazdiť druhá ?
Nikto tu netvrdi ze to nie je tuhe a ze sa to kruti. Len vravime ze tie trubky su tenke a preto lahsie ale zase nachylnejsie na preliaciny. Ja ked niekde vidim LV tak cekujem ci ma preliacinu, a vecsina ju teda ma.
kamos mal liteville, zbavil sa ho kvoli tomu, ze si oprel bike o roh domu a vznikla preliacina...moj byvali hlinikovy rocky mountain bol tiez citelne lahsi, ako aktualny sensor carbon elite..bilancia za 5 rokov 3x prasknuty ram (o tom potom, ze do par dni som mal doma novy diel, alebo ram, len na zaklade fotiek)..uvidime co vydrzi gt
kamos mal liteville, zbavil sa ho kvoli tomu, ze si oprel bike o roh domu a vznikla preliacina...
preliacina na dome? odporucam kvalitnejsiu omietku
chlapi neblinite, skoro 3 kg poctiveho hliniku, zaobchadzam s tym jak hovado a preliaciny sa nejako nezjavuju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano,zatial mojho 12 kiloveho Jeffsiho mam?,ale uz skladam Ripmo na hliniku. Jeffsinu chystam na odpredaj,idealne ramovu sadu s vidlicou a klukami...Ono to Ripmo ram ma 3.8 kg ,tak si neviem predstavit ,priblizit ho na tu vahu uvadzanu vyssie. Tu uz sa pohybujeme medzi 14-16 kg ?
Budú ako nebudú, existuje taká pekná vychytávka .. trubky niesú tenké, ba naopak, sú poriadne ale z leteckého duralu. Čiže váha je ok.
to nie, nič z toho netrčí...
Normalna 7005ka tam je, len niekolkokrat stencovana https://www.liteville.com/en/106/about-us/our-quality/
Asi lepšie ak žiadny 🙂 dobre to vyzerá, ale asi lepšie poslúži kus starého plášťa 🙂. Ale dnes už veľa výrobcov dáva aspoň nejaký plastový chránič. Keď som kupoval pred 5timi rokmi tak tam nebolo nič, tak som to vyriešil dodatočne.
Nikto tu netvrdi ze to nie je tuhe a ze sa to kruti. Len vravime ze tie trubky su tenke a preto lahsie ale zase nachylnejsie na preliaciny. Ja ked niekde vidim LV tak cekujem ci ma preliacinu, a vecsina ju teda ma.
preliacina na dome? odporucam kvalitnejsiu omietku
chlapi neblinite, skoro 3 kg poctiveho hliniku, zaobchadzam s tym jak hovado a preliaciny sa nejako nezjavuju